CATEGORIES
24.4.2014

On the edge

Lifestyle

Alkoiko kenelläkään soimaan päässä Lady Gagan "I'm on the edge of glory" -biisi tämän otsikon jälkeen? Minulla ainakin alkoi enkä saa sitä pois päästä! On muuten ihan älyttömän vaikea keksiä välillä otsikoita pelkkien asukuvien yhteyteen.

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

Jacket: Zara

Top: TopShop

Jeans: Gina Tricot

Shoes: Jimmy Choo

Bag: Jimmy Choo

Alkoiko kenelläkään soimaan päässä Lady Gagan "I'm on the edge of glory" -biisi tämän otsikon jälkeen? Minulla ainakin alkoi enkä saa sitä pois päästä! On muuten ihan älyttömän vaikea keksiä välillä otsikoita pelkkien asukuvien yhteyteen. Jotenkin kaikki ne "50 shades of blue grey white brown" -otsikot on jo niin käytetty. "The White Jacket" tai "The New Shoes" -otsikotkaan eivät ainakaan houkuttelisi minua avaaman sivua. Vai toimivatko nämä? Mikä on hyvä otsikko? Millä perusteella sinä klikkaat esimerkiksi bloglovinista postauksia luettavaksi? Vai toimiiko postauksen kuva suurempana houkuttimena?

Jalassa on nyt vihdoin Miamin reissulta hankitut klassiset nuden väriset korkkarit. Olin vielä kolme vuotta sitten aika huono käyttämään korkoja tai oikeastaan avokkaita. Kaikki korolliset kenkäni ovat yleensä olleet joko kiilakorkoja tai remmikorkkareita. Nyt huomaan kaipaavani jalkaan hieman naisellisempia ja klassisempia kenkäpareja. Tämä pari ajaa ainakin asian. Jalkoihin tulee muuten huimasti lisää pituutta tälläisten nuden väristen avokkaiden myötä. Shortsikelejä odotellessa.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*