CATEGORIES
28.4.2014

Your wish is my command

Lifestyle

Uusi viikko, uudet kujeet. Jotenkin minusta tuntuu, että olen kuitenkin toistanut itseäni blogissa muutaman viikon ajan. Kiire on ollut poikkeuksellisen kova tässä huhtikuun ajan ja helpotusta näkyy vasta kesäkuun puolella.

Uusi viikko, uudet kujeet. Jotenkin minusta tuntuu, että olen kuitenkin toistanut itseäni blogissa muutaman viikon ajan. Kiire on ollut poikkeuksellisen kova tässä huhtikuun ajan ja helpotusta näkyy vasta kesäkuun puolella. En ole kauheasti kirjoitellut hyvinvoinnista tai terveysruoista, koska hyvä jos sen jonkun välipalasmoothien on edes ehtinyt tekemään, saati sitten kuvaamaan. Paljon olenkin turvautunut kaikennäköisiin raakapatukoihin viime aikoina.

Nyt ajattelin kysyä teiltä listaa toivepostauksista! Ruokapäiväkirjaa on ainakin toivottu. Lähden mökille pitkäksi viikonlopuksi (pois vapun jaloista) ja ajattelin, että mökillä voisin suunnitella tulevia viikkoja muutamien toivepostauksien ympärille. Eli onko muissa blogeissa näkynyt jotain, mitä toivotte myös minun toteuttavan? Haluatteko lisää muotia, ravintojuttuja vai vaikka kauneusjuttuja? Sitä tulee välillä niin sokeaksi omille jutuille, joten haluaisin mielelläni kuulla, mitä kaipaatte enemmän/vähemmän tänne blogiin.

Sitten vielä yksi kysymys! Suunnittelemme hauskaa tapahtumaa toukokuun loppuun blogini ja erään vaatebrändin kanssa. Tapahtuman suunnitteluvaiheessa ajattelin kysyä teiltä, mitä haluaisitte tälläisessä vaateliiketapahtumassa olevan? Olin ajatellut jotain hauskaa stailauskisaa, jossa muutamat lukijat pääsisivät itse kokoamaan oman asukokonaisuutensa ja stailauskisan voittaja saisi pitää kokonaisuuden itsellään! Sitten toki pientä purtavaa, juotavaa ja kesävaatekriisien selvittämistä.

Why wonder when you can ask.

Ihanaa viikonalkua kaikille!

Photos: Mohamed Ismail

Blouse: Esprit

Jeans: Gina Tricot

Boots: Wonders

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*