CATEGORIES
5.5.2014

SHOPPING DAY AT KAARI – 2. VOITTAJA

Lifestyle

Elämä on kyllä todella hassua. Toisena shoppauspäivänä minua odotti Kauppakeskus Kaaren infopisteen edessä jälleen kerran ihanan iloinen ja sympaattinen voittaja. Tiedättekö, kun joskus tapaa uuden ihmisen ja tulee sellainen olo, että olisi tuntenut tämän jo vuosia? No, sellainen tunne minulle tuli Jasmiinista viiden minuutin juttelun jälkeen.

*Yhteistyössä Kauppakeskus Kaaren kanssa

Elämä on kyllä todella hassua. Toisena shoppauspäivänä minua odotti Kauppakeskus Kaaren infopisteen edessä jälleen kerran ihanan iloinen ja sympaattinen voittaja. Tiedättekö, kun joskus tapaa uuden ihmisen ja tulee sellainen olo, että olisi tuntenut tämän jo vuosia? No, sellainen tunne minulle tuli Jasmiinista viiden minuutin juttelun jälkeen.

Me taidettiinkin vaan rupatella vartin verran ennenkuin mentiin yhteenkään vaateliikkeeseen. Olin jo alkumetreillä ihan ällikällä lyöty kun kuulin Jasmiinin älyttömästä aikaansaannoksesta. Hän on nimittäin laihduttanut 67 kiloa kahdessa ja puolessa vuodessa!!! Ihan käsittämätön luku ja koko meidän päivä menikin siinä, kun pommittelin Jasmiinia kysymyksillä siitä, miten hän oli saanut tämän aikaiseksi. Hän tosiaan painoi vielä syyskuussa 2011 135kg. Aikamoinen ero tämän päivän 68 kilon lukemaan. En muista koska olen viimeksi tuntenut itseni niin inspiroituneeksi, kuin tämän naisen seurassa. Huh.

Meidän shoppauspäivän tarkoituksena olikin nyt löytää uusia vaatteita Kauppakeskus Kaaresta, koska tosiaan kaikki vanhat säkit ovat saaneet luvan siirtyä pois uusien vaatteiden tieltä. Tämä shoppauspäivä -palkinto meni kyllä niin oikeaan osoitteeseen.

Isoin haaste minulla oli saada tämä nuori kaunis nainen tajuamaan, miten upelta hän oikeasti näyttää. Rohkeasti vedin rekeistä M -kokoisia vaatteita kokeiltavaksi ja aluksi sainkin kauhistelevia katseita. Minulle oli täysin selvää, että koko oli täysin sopiva. Kun lopulta se M -kokoinen paita uskaltautui päälle, ja näytti vielä käsittämättömän upealta, oli kyllä ilon kyynelissä pidättelemistä. Tässäkin alla olevassa kuvassa päällä on BikBokin S -kokoinen trenssipaita.

Tämä paita oli loistava valinta, sillä painon putoessa vielä lisää, saa sitä kätevästi kiristettyä. BikBokilta kassiin päätyi vielä upeat aurinkolasit ja muutamat sormukset. Jasmiinin tyyli on rennon urbaani ja itse tälläisenä vanhana räppityttönä pystyin samaistumaan todella paljon hänen valintoihinsa.

BikBokilta matka jatkui Lindexille, josta löysimme aivan mahtavat housut ja paidan. Kesän yksi kuumimmista trendeistä on "verkkarihousut" ja itse olen myös etsinyt vastaavanlaisia housuja omaan kaappiini. Nämä housut olivat nappivalinta, koska ne olivat mukavat, siistit, imartelevat ja supertrendikkäät.

Vaatevalintojen ollessa jo loppusuoralla, siirryimme asusteisiin. Merjan tavoin myös Jasmiini löysi itselleen upean laukun Espritiltä. Hakusessa oli helppo kaupunkikassi, joka menee olan yli. Jasmiinin valitsemassa laukussa oli myös sopivasti omat lokerot lompakolle, puhelimelle, meikeille ja muille tavaroille. Näin tavarat pysyvät helpommin järjestyksessä laukun jokapäiväisessä käytössä.

Espritiltä siirryimme Ninjaan, josta haalimme Jasmiinille koruja, pinnejä, pantoja ja kaikkea muuta, joilla hän piristää omaa tyyliään. Itse rakastuin täysin hänen ideaansa sitoa vanha kunnon bandana -huivi ponnarin päälle koristeeksi. Itse ostin samanlaisen huivin ja aion varmasti käyttää tätä vinkkiä johonkin hauskaan kesälookkiin. Itse ostin Ninjasta myös noita korvisten takaosia! Miten kätevää, että niitä myydään ihan erikseen, koska hävitän aina kaikki korvisten takaosat.

Viimeiseksi iskimme H&M:lle. Tavoitteena oli etsiä joku hyvä kevättakki. Jälleen rekistä valikoitui trenssityylinen takki, koska sen ilmava leikkaus ja moniulotteisuus imartelivat Jasmiinin uutta vartaloa upeasti. Trenssitakki on muutenkin ajaton ja loistava valinta, jos etsii uutta kevättakkia. Tämä klassinen kappale tuo myös rennon urbaaniin kokonaisuuteen naisellisuutta ja aikuismaisuutta. Varsinkin tämä H&M:n takki ja Espiritin laukku toimivat jotenkin erittäin hyvin yhdessä. Olen varma, että nämä kappaleet tulevat olemaan Jasmiinilla ahkerassa käytössä.

Jacket: H&M

Blouse: Lindex

Pants: Lindex

Shoes: Nike

Bag: Esprit

Bandana: Ninja

Rings: Sassymani / BikBok

Jewellery: Ninja

Sain itse niin hurjan paljon tästä kokemuksesta Jasmiinin kanssa, että en voi kun ihmetellä sitä, oliko meidän ehkä jopa tarkoituskin tavata. Olen tässä tapaamisemme jälkeen houkutellutkin Jasmiinia tekemään kanssani hieman syväluotoisemman haastattelun hänen laihduttamisestaan ja mitä erilaisia vaiheita näin iso projekti pitää sisällään. Jos blogini tarkoituksena on jakaa inspiraatiota, niin häneltä sitä kyllä riittää ämpäreittäin.

Päivä päättyikin siihen, kun näytin näitä kuvia kamerasta hänelle ja vastaus oli "En voi uskoa, että näytän oikeasti tuolta". Se ilo, minkä näin hänen silmissään oli jotain sanoinkuvaamatonta.

Kiitos Jasmiini tästä päivästä.

Kiitokset myös Kaaren upeat vaateliikkeet ja henkilökunta! Meillä oli todella upea ja hauska päivä.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*