CATEGORIES
12.3.2018

HAMPAIDEN VALKAISU ENNEN REISSUA

Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö: Attendo
Ennen reissua sain yhteistyöpyynnön käydä Tilkan Attendo hammaslääkäreillä valkaisemassa hampaani ja ei olisi kyllä voinut tulla parempaan saumaan! Valkoiset kirkkaat hampaat + Aussien turkoosit rannat? Yes please!

En ole koskaan aiemmin valkaissut hampaitani, joten oikein tiennyt mitä odottaa. Aluksi piti ainakin käydä hammaskiven poistossa ennen itse valkaisua, joka minulla oli tehty viimeksi noin 1,5 vuotta sitten. Jos kuitenkin hampaiden perusteellisessa putsauksessa on käynyt 6kk sisään, niin tämä vaihe ei ole tarpeellinen.
Itse valkaisutoimenpide kesti noin reilu tunnin verran ja se tehtiin laservalkaisulla, jossa valkaisevan aineen (35 % karbamidiperoksidin) vaikutusta tehostetaan laservalolla. Kyseessä on markkinoiden ainoa lamppu, joka ei nosta hampaan lämpötilaa.

Ennen valkaisua ikenet suojataan perusteellisesti ja suuhun laitetaan muotti, jonka avulla suu pysyy auki koko toimenpiteen ajan. Itse laitoin äänikirjan vaan pyörimään korviin, koska ei siinä tuolissa makoillessa pysty oikein muutakaan tekemään tai ainakaan puhumaan tunnin aikana.

Itse toimenpide ei sattunut lainkaan ja vikalla valkaisukierroksella tunsin vain muutaman kerran vähän vihlontaa. Illalla hampaita kyllä vihloi jonkin verran, mutta se johtuu ainoastaan hampaiden kuivumisesta hoidon aikana. Nestetasapaino palautuu yleensä parin vuorokauden aikana ja vihlonta loppuu. Minulla vihlontaa kesti ainoastaan yhden illan ajan, joka helpottui heti yhdellä buranalla.
Minulle sanottiin ennen toimenpidettä, että ihan radikaalia muutosta ei varmaan näy, koska hampaani ovat muutenkin aika vaaleat, mutta itse huomasin kyllä heti suuren eron! Lopputulosta mittaillessa kyllä näkyi myös selvästi värin vaalenneen parikin astetta. Todella tyytyväinen siis lopputulokseen.

Hampaiden valkaisun jälkeen tulee olla erityisen tarkka ruokarajoitteiden kanssa kahden vuorokauden ajan ja välttää kaikkia värjääviä ainesosia, koska hammas on ns. "auki" ja imaisee kaiken sisäänsä. Värjääviä ruoka-aineita ovat mm. kahvi, musta tee, punaviini, punajuuri, mustikat ja kurkuma.

 

TARJOUS

Jos hampaiden valkaisu on ajankohtaista tai kiinnostaa myös sinua niin Attendo Tilkka tarjoaa tämän samaisen valkaisun kaikille lukijoilleni alennettuun 290€ hintaan (norm. 350€) suuhygienistin tekemänä. Tarjous on voimassa nyt maaliskuun ajan ja tarjouksen pystyy hyödyntämään kertomalla blogitarjouksesta varauksen yhteydessä. Tilkan toimipiste sijaitsee Mannerheimintien varressa ja sen eteen pääsee kätevästi mm. 10 sporalla keskustasta.

Ajanvaraus numerosta   030 63 43 626

ARVONTA

Attendo Hammaslääkäri Facebook-sivuilla on käynnissä myös arvonta, jossa voit voittaa sähköhammasharjan itsellesi kommentoimalla arvontapostaukseen mieleenpainuvimman hammaslääkärikokemuksesi!

Arvontaan pääset tästä.

ONNEA!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Sulla on niiin kauniit hampaat :) Mun pitäisi käydä hampilääkärissä itsekin ja sitten voisi tosissaan miettiä sitä vaalennusjauhetta.

 • Mari

  Onko tarjous voimassa maaliskuun vai huhtikuun ajan? Tekstissäsi lukee että nyt huhtikuun ajan, vaikka ollaan vielä maaliskuussa 😝

  • Kira Kosonen

   Pahoittelut maaliskuun ajan! :)