CATEGORIES
27.5.2014

Korjaamon sisäpihaterassi

Lifestyle

Maanantain ei tarvitse olla se viikon kamalin päivä. Pieni arjen luksushetki aina maanantaisin voi aloittaa koko viikon ihan toisenlaisella energialla, kuin normaalisti. Minulle arjen luksusta on esimerkiksi ruokahemmotteluhetki ystävän kanssa. Suuntasimmekin eilen parhaan ystäväni kanssa Korjaamon pihaterassille nauttimaan lempeästä auringosta ja stadin parhaista susheista.

Maanantain ei tarvitse olla se viikon kamalin päivä. Pieni arjen luksushetki aina maanantaisin voi aloittaa koko viikon ihan toisenlaisella energialla, kuin normaalisti. Minulle arjen luksusta on esimerkiksi ruokahemmotteluhetki ystävän kanssa. Suuntasimmekin eilen parhaan ystäväni kanssa Korjaamon pihaterassille nauttimaan lempeästä auringosta ja stadin parhaista susheista. Ehkä vähän puolueellista kehua omaa lafkaa, mutta onhan nyt Sushibar + Wine -ketjun sushit ihan ylivoimaisesti parhaita. Ehkä sekin kertoo jotain, että myös vapaapäivänä suuntaan itse tänne aina syömään.

Korjaamon sisäpihalla voi nauttia sushien lisäksi myös Korjaamon oman ravintolan antimia. Eli jos seurueessa toinen haluaa sushia ja toinen vaikka salaattia, niin se onnistuu kyllä! Sisäpihan terassi on kuin pieni salapuutarha Töölön sydämessä. Suosittelen testaamaan, jos se ei ole sinulle vielä tuttu paikka.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*