CATEGORIES
27.5.2014

Shopping Day at Kauppakeskus Kaari

Lifestyle

Nyt on vuorossa viimeinen shoppauspäivä -postaus Kauppakeskus Kaaresta tältä erää! Kolmas upea voittaja Emilia on lakitieteiden opiskelija ja etsi itselleen klassisia vaatekappaleita, joita voisi käyttää niin koulussa kuin vapaallakin.

*Yhteistyössä Kauppakeskus Kaaren kanssa

Nyt on vuorossa viimeinen shoppauspäivä -postaus Kauppakeskus Kaaresta tältä erää! Kolmas upea voittaja Emilia on lakitieteiden opiskelija ja etsi itselleen klassisia vaatekappaleita, joita voisi käyttää niin koulussa kuin vapaallakin.

Emilia ei itseasiassa voittanut itse tätä huikeaa palkintoa, vaan Emilian pikkusisko! Emilian 17-vuotias pikkusisko oli halunnut lahjoittaa palkinnon isosiskolleen, joka on paiskinut kovasti hommia niin koulussa, kuin myös töissä koko vuoden ajan.

En tiedä kovin montaa 17-vuotiasta, ketkä luovuttaisivat tämänkaltaisen shoppauspäivä -palkinnon siskolleen. Aika upeaa mielestäni.

Kysyin Emilialta, etsikö hän nimenomaan jotain tiettyä Kaaresta, jota olisi kiva saada mukaan kotiin. Vastauksena tuli hyvät perus farkut, joten suuntasimme Carlings -vaateliikkeeseen. Carlings on ollut oma vakioliikkeeni hyvien housujen osalta jo vuosia.

Carlingsin asiantunteva henkilökunta etsikin Emilialle ainakin 10 farkut, joita kokeilla. Itsekkin kuuntelin huuli pyöreänä tietoja farkun malleista, kulutuksista, pesusta snm. Ensi kerralla aion pyytää myös itse apua omien farkkujen valintaan tältä mahtavalta henkilökunnalta.

Loppujen lopuksi Emilian sydämen veivät nämä minullakin usein nähdyt Dr. Denim -farkut! Ne ovat farkkujen ja legginsien välimuoto ja siitä syystä aivan äärettömän hyvin istuvat ja mukavat. Näillä farkuilla jaksaa istua pidemmänkin päivän koulussa tai toimistolla.

Väriksi rohkaisin Emiliaa valitsemaan perinteisen mustan sijasta kevyesti kulutetun mustan. Klassinen valinta pienellä ekstraefektillä!

Farkkujen valinnan jälkeen lähdimme yläosan metsästykseen Vilaan ja Lindexiin. Löysimmekin lopulta Lindexistä todella hyvän valkoisen paidan, joka istui Emilialle todella kauniisti.

Rakastuin tuohon Vila -vaateliikkeen sovituskoppitekstiin "Try on your confidence". Siitä tuli jotenkin rohkaiseva ja hyvä olo.

Kun perusasu alkoi olemaan koossa, siirryimme taas asusteisiin.

Suuntasimme Bijou Brigette -liikkeeseen, josta Emilia sai valita itselleen korut. Löysimmekin, kesää silmällä pitäen, aivan superkauniit pastellikorvikset ja rannekorun. Itse en lähtenyt myöskään liikkeestä tyhjin käsin, vaan ostin itselleni tämän kolmiokorun, joka on nähty jo muutamaan otteeseen blogissa päälläni. Kävin myös uudelleen viime viikonloppuna ostamassa täältä asusteita lauantain bileasuani varten.

Koruostosten jälkeen suuntasimme Sokokselle etsimään Emilialle kenkiä. Kokeilimme kaikkia korkokenkiä ja kesäsandaaleja, mutta sitten ajattelimme, että yhdet perinteiset Converse -kengät sopivat kyllä kesän rientoihin aivan äärimmäisen hyvin. Niillä jaksaa kävellä kaupungilla ja festareilla, eivätkä ne ole menossa pois muodista vielä pitkään aikaan. Jälleen kerran klassinen valinta.

Emilian toisena toiveena oli uusi takki, joka ei olisi musta. Muistin heti Kaaressa näkemäni vaaleanpunaisen takkiunelman H&M:n mallinukkejen päällä. Lähdimmekin kokeilemaan kyseistä takkia ja se oli aivan kuin tehty Emilian päälle ja tyyliin sopivaksi. Tämä kauniin naisellisen leikkauksen omaava takki on loistava valinta kouluun ja töihin sekä myös muodollisempiin juhliin. Väri on kauniin hempeä, mutta ei liian räiskyvä.

Tyylin kruunasimme Espritin laukulla, joka oli myös Emilian toivelistalla. Tämän mallinen laukku mahduttaa sisälleen kaikki koulukirjat, arkistot snm.

Jacket: H&M

Top: Lindex

Jeans: Dr.Denim @ Carlings

Shoes: Converse @ Sokos

Bag: Esprit

Jewellery: Bijou Brigette

Lopputuloksena saimme Emilialle aivan hänen näköisensä kokonaisuuden luotua, jossa monia klassisia kappaleita ja helposti yhdisteltäviä elementtejä. Rennot Converse -kengät yhdistettynä juhlallisempiin korvakoruihin tuo asuun "sitä jotain" ja aion itse varmaan hyödyntää tätä elementtiä jossain seuraavassa asussani.

Toivottavasti sinäkin sait inspiraatiota kaikista shoppauspäivistä!

Tämä oli erittäin hauska yhteistyöprojekti ja toivottavasti näitä päästään toteuttamaan tulevaisuudessa lisää.

Kiitokset vielä kaikille upeille voittajille sekä Kauppakeskus Kaarelle.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*