CATEGORIES
19.2.2018

SUNDAY THROUGH MY PHONE

Lifestyle

Hyvää maanantaita kaikille! Takana on ihanan rela viikonloppu, jonka kruunasi tuo upea ilma ja auringonpaiste. Miten paljon tuo valo tekeekään mielelle! Ihan mieletöntä. Tässä muutamia puhelinräpsyjä eilisestä päivästä, joka tuli vietettyä enimmäkseen ulkona ja rakkaiden parissa.

Nukuin aamulla ilman kelloa niin pitkään, kun jaksoin ja nousin sitten joskus 10.30 maissa keittelemään rauhassa puuroa ja nautiskelin vaan valosta sekä aamupalasta olohuoneen lattialla, The XX biisien soidessa taustalla. Ihan parasta.
Aamupalan jälkeen lähdin pikkusiskoni kanssa Seurasaareen kävelemään ja nauttimaan ilmasta. Aurinko tuntui ekaa kertaa iholla jopa lämpimältä, vaikka pakkasta oli ihan reippaasti. Ihana pilkahdus keväästä. <3
Reippailujen jälkeen menin ystävieni kanssa Henry's Pubiin katsomaan Suomen lätkäpeliä ja vedin lounaaksi wingsit. Kunnon äijämode (matsi + olut + wingsit) haha.

Wingsit toimivat kuitenkin vaan hyvänä alkupalana ja sitten jatkoin matkaa isäni luokse perhedinnerille, jonne tuli myös isosiskoni perheineen. Tuli kyllä taas muutaman kerran hieraistua silmiä, kun ihastelin siskonpoikieni puuhia. Miten isoja poikia heistä onkaan jo tullut! Jopa nuorimmainen taapero vetää jo ihan täysillä mukana.
Dinnerin jälkeen päätimme pitää pikkusiskoni kanssa vielä muhevan elokuvaillan kotonani. Minulla oli pakkasessa vielä isosiskomme tuomaa cookie dough -keksitaikinaa jenkeistä, joten teimme ison kasan keksejä ja käperyimme viltin alle katsomaan Selviytyjiä (uusi sunnuntai must) ja sitten Nälkäpeli - Vihan Liekit elokuvaa. Pikkusisko on vasta nyt katsonut enimmäistä kertaa Nälkäpeli-elokuvia ja on ihan koukussa. Itse katson ne myös mieluusti nyt toiseen kertaan!

Sellainen sunnuntai siis täällä! ♥

Viikko on alkanut hyvällä työtahdilla täällä Krunan blogitoimistolla ja sormet sauhuten valmistelen kaikkia tulevia proggiksia. Kohta ollaan vähän pidempi pätkä pois Suomesta, joten nyt saakin vähän painaa. Työhommat jatkuu kyllä normaaliin tapaan myös reissussa, mutta yllättävän paljon tässä on kaikkea mitä pitää silti saada tehtyä vielä ennen lähtöä. Ainakin tärkein asia eli VIISUMIT tuli nyt vihdoin varmistettua kuntoon :D Kunhan mukana on passi, viisumit, lompakko, kamera ja tietokone, niin kaikki varmasti järjestyy, eikö vain?

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • sofia

  Ihana ja aito tunnelma välittyy kuvista. :)
  Saako udella paljonko olet pitkä ja paljon painat?

  • Kira Kosonen

   Kiitos! Oli ihana päivä :) Ja saa udella ei ole mitään salaista tietoa :D Olen n. 168cm pitkä ja painan n.53-54kg.. Miksi kysyt?

   • Sofia

    Kiitos vastauksesta! Ja ihan puhtaasta mielenkiinnosta. Ja kun nyt olet alkanut treenata ja postaillut treenijuttuja niin siitä tuli mieleen :) olet niin hyvässä kunnossa!

 • Jade

  Ihania kuvia ja niin mukava päivä sinulla lähimmäisten rakkautta täynnä ❤️ Parasta elämässä. Odotan jo innolla kuvia Ausseista, palmuja, surffareita ja aurinkoa ?