CATEGORIES
17.2.2018

BLOGITOIMISTO

Lifestyle

Ne keiltä tämä on mennyt ehkä ohi Instagramin puolella (tai muiden blogeissa), niin me tosiaan pistettiin nyt hynttyyt yhteen Julian, Saran, Elisan, Annikan, Mariannan, Johannan, Artun sekä Janitan kanssa! Niin siistiä!! Kaikki toimitaan edelleen omina itsenäisinä yrittäjinä, mutta jaamme nyt yhdessä upean uuden blogitoimiston Krunassa. Tämä muutos tuo varmasti ihan hurjan paljon lisäbuustia kaikkeen tekemiseen ja oon kyllä ihan mega hyvillä fiiliksillä, vaikka tuntuikin vähän kurjalta hyvästellä meidän ihanat Sky Productionin toimistokundit. Varmasti tullaan silti tekemään kaikkia proggiksiä myös tulevaisuudessa yhdessä.

Ollaan puhuttu yhteisten toimistotilojen löytämisestä tällä porukalla jo pidemmän aikaa ja nyt sellaiset tosiaan löytyi onneksemme kauniista ja kuvauksellisesta Kruunuhaasta. Ihan ideaalinen paikka juuri kuvaushommia ajatellen, mutta lounaspaikkoja tuntuu olevan aika vähän! Pitää siis alkaa sopimaan enemmän lounaspainotteisia tapaamisia keskustaan, ellei teillä ole antaa vähän vinkkejä lähellä olevista ruokapaikoista. Tähän mennessä menty enimmäkseen take away lounailla sekä Woltilla ja Foodoralla.

HAKOLA Sohva*

ELLOS matot*

En malta odottaa mitä kaikkea keksitään vielä tällä porukalla! Niin virkistävää heitellä ideoita kaikkien kanssa ja saada kuvausapua joka suunnasta. Ollaan oltu Julian kanssa aina ihan pulassa jos toinen meistä on reissussa, joten senkin vuoksi oli tämä päätös aika helppo. Uusia tuulia kohti! Mahtava fiilis.

Toimiston sisustus on vielä ihan kesken ja suurin osa pöydistä sekä tuoleista puuttuu/on kasaamatta, mutta ollaan silti saatu hommaa jo tosi kivasti eteenpäin. Ollaan kaikki saatu myös tosi paljon kyselyitä mm. näistä Elloksen matoista ja Hakolan upeasta samettisohvasta Instagramin puolella. En kyllä yhtään ihmettele. Niiiiin ihania minustakin! Arttu tosin tokaisi tänään toimistolla, että "oho onpas tyttömäistä.." :D Pitää varmaan saada vähän maskuliinisia elementtejä tasapainottamaan kaikkea tätä tyttöenergiaa. Voi Arttu parka. 

*Saatu yhteistyössä

 

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maarit

  Yhteistyössä Hakola: onkohan tulossa alennuskoodia? Joskus on ollut jollain blogilla, mutta nyt olisi sohva ajankohtainen :)

  • Kira Kosonen

   Hei! Sohva on tullut toimistolle kollegan kontaktien kautta, mutta tiedokseni ei ole tulossa mitään alennuskoodia :/

 • Savon

  Kruununhaassa työskentelevät lounastavat usein täällä: http://www.no5coffee.fi
  Kuulemma tosi hyvä vietnamilainen!

 • Mira

  IHANA toimisto! Niin kaunis ja inspiroiva!! Ja toi sohva… Unelman kaunis. Lounasvinkeista en osaa sanoa mutta siella pain on suloinen pikku kahvila Papu Cafe, suosittelen <3 Vietnamilainen kahvi sielta oli nams!

 • Jenni

  Maneesikadulla on Aasialainen ravintola Norilla mistä saa ainakin hyviä keittoja ja sushia!
  :)

 • Riikka

  Liisankadulla on aivan ihana espresso edge cafe :) salaatteja, leipiä ja keittoja. Lisäksi Norilla maneesinkadulla tarjoaa hyviä susheja. Tervetuloa krunaan!

  • Kira Kosonen

   UI mahtavaa kiitos!!

 • Ella

  Krunassa on sellanen lounaspaikka kun ravintola Qulma! Sieltä saa edullisesti lounas buffa mihin kuuluu salaattii, keittoo ja uuniperunaa! Suosittelen :)

  • Kira Kosonen

   Oi nam kiitos vinkistä!! <3