CATEGORIES
31.5.2014

Big Chips @ Adams

Lifestyle

Toissapäivänä Adamsin facebookkiin pamahti nämä kuvat viime lauantain Big Chips -bileistä. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa siitä, miten hauskaa meidän porukalla oli. Tunnelma oli kirjaimellisesti katossa. En myöskään jaksanut vaivata ystäviäni ottamaan minusta asukuvia illan aikana, joten tässähän ainakin näkee bileasuni ihan omassa natiivi ympäristössään.

Photos: Julius Konttinen

Toissapäivänä Adamsin facebookkiin pamahti nämä kuvat viime lauantain Big Chips -bileistä. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa siitä, miten hauskaa meidän porukalla oli. Tunnelma oli kirjaimellisesti katossa. En myöskään jaksanut vaivata ystäviäni ottamaan minusta asukuvia illan aikana, joten tässähän ainakin näkee bileasuni ihan omassa elementissään.

Minulla on paljon poikakavereita ja olen tottunut lähtemään heidän kanssaan ulos aina vähän rennommissa vaatteissa. Todella harvoin olen ulkona pikkumekko ja korkkarit päällä. Tälläinen rento toppi yhdistettynä mustin nahkasortseihin on enemmän minua. Jalassa on ne Balenciagan uudet mustat nikkurit, jotka ovat muuten mukavimmat korkkarit, mitä minulla on koskaan ollut. Toppi oli viime hetken ostos Kaaren Bik Bokista.

Big Chips jäi nyt kesätauolle ja palaa syksyllä takaisin. Ihan parasta, mitä on tehty Helsingin yöelämässä pitkään aikaan. Olin nuorempana iso räppityttö, mutta nykyään missään ei oikein soiteta hyvää räppiä ja RnB:tä. Täällä sitä saa kuulla sielunsa kyllyydestä ja nauttia menosta, kun Helsingin B-boyt ja tytöt ottavat toisistaan mittaa tanssilattian keskellä. Aivan sairaan hyvä meininki. Suosittelen käymään syksyllä!

Kaikki loputkin illan kuvat pääset katsomaan Adamsin facebookista.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*