CATEGORIES
4.6.2014

Workout clothes

Lifestyle

Kerroinkin joskus aikaisemmin, miten treenini kulkee täysin vaiheittain. Nyt on ollut taas hyvä vaihe päällä ja treenejä on tullut tehtyä säännöllisesti 4 kertaa viikossa. Tämä johtuu siitä, että minulla on vihdoin uusi saliohjelma. Ilman ohjelmaa en saa mitään kunnolla aikaseksi. On niin paljon helpompaa suorittaa viikkotavoitteet, kun ne ovat selkeät.

Photos: Hanna Väyrynen @ Strictly Style

Jacket: Nike

Jumper: Nike

Bag: Nike

Shoes: Nike

Pants: Gina Tricot (saatu)

Kerroinkin joskus aikaisemmin, miten treenini kulkee täysin vaiheittain. Nyt on ollut taas hyvä vaihe päällä ja treenejä on tullut tehtyä säännöllisesti 4 kertaa viikossa. Tämä johtuu siitä, että minulla on vihdoin uusi saliohjelma. Ilman ohjelmaa en saa mitään kunnolla aikaiseksi. On niin paljon helpompaa suorittaa viikkotavoitteet, kun ne ovat selkeät. Teen aina 3 salitreeniä viikossa ja niiden lisäksi saan tehdä yhden vapaavalintaisen treenin. Minulle yleensä mieluisinta on juokseminen tai jooga, mutta tavoitteena on saada vähän enemmän muotoa takapuoleen. Juokseminen ei tätä tue niin hyvin, joten olen käynyt kipuamassa Malminkartanossa sijaitsevia Jätemäen rappusia. Nämä monen sadan askeleen rappuset saavat kyllä reidet ja pakarat tulille.

Lisämotivaatiota treeneihin tuovat myös hyvät treenivaatteet. Näissä kuvissa minulla on päälläni lempitreenikamani. Olen pitkään suosinut Niken treenikamoja, mutta täytyy sanoa, että olen ollut todella yllättynyt Gina Tricotin laadusta! Nämä treenihousut ovat olleet erittäin ahkerassa käytössä viime aikoina. Housut tuntuvat päällä kuin toiselta iholta ja tykkään myös Gina Tricotin kuoseista vaatteissa. Rohkeata printtien ja värien käyttöä. Suosittelen käymään tsekkaamassa siis Gina Tricotin urheiluosaston. Itse aion käydä metsästämässä lisää ainakin näitä juoksuhousuja.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*