CATEGORIES
18.6.2014

Samsung Galaxy S5 – arvonta

Lifestyle

Minulla on käytössäni vaan yksi järeämpi järjestelmäkamera ja harmittelin ennen Turkkin reissua sitä, että tätä kameraa on vaikea kantaa koko ajan mukana ulkomailla. Ulkomailla tulee nimittäin aina tilanteita, kun en ole jaksanut raahata kameraani mukaan ja kaunis kuva jää ottamatta. Nykyisen puhelimeni kamera ei oikein pysty nimittäin tallentamaan nopeita tilanteita ja maisemia tarpeeksi kauniisti. Olin siis äärimmäisen iloinen, kun minulle tarjotiin mahdollisuutta tehdä yhteistyötä Samsungin uuden Galaxy S5 -puhelimen tiimoilta, joka on saanut paljon kehuja mm. sen todella tehokkaasta kamerasta!

*Yhteistyössä Samsungin kanssa

Kamera

Minulla on käytössäni vaan yksi järeämpi järjestelmäkamera ja harmittelin ennen Turkin reissua sitä, että tätä kameraa on vaikea kantaa koko ajan mukana ulkomailla. Ulkomailla tulee nimittäin aina tilanteita, kun en ole jaksanut raahata kameraani mukaan ja kaunis kuva jää ottamatta. Nykyisen puhelimeni kamera ei oikein pysty nimittäin tallentamaan nopeita tilanteita ja maisemia tarpeeksi kauniisti. Olin siis äärimmäisen iloinen, kun minulle tarjotiin mahdollisuutta tehdä yhteistyötä Samsungin uuden Galaxy S5 -puhelimen tiimoilta, joka on saanut paljon kehuja mm. sen todella tehokkaasta kamerasta!

Kamerassa on nopea automaattitarkennus, jonka vuoksi myös liikkuva kohde saadaan kuvassa tarkaksi. Tästä on hyötyä esimerkiksi autossa istuessa, kun ikkunasta pitää napata nopeasti joku upea maisemakuva. Kamerassa on myös valikoiva tarkennus, eli jos kuvaa esimerkiksi yksityiskohtia tai henkilöitä, niin kuvan kohde saadaan esille paremmin, kun tausta on sumeampi ja kohde tarkka. Itse käytän tätä elementtiä esimerkiksi aina kaikissa asukuvissa, kun tarkoituksena on, että asu pomppaa taustojen keskeltä esille.

Samsungin Galaxy S5 -puhelimen kamerassa on kaikkien näiden elementtien lisäksi myös reaaliaikainen HDR, eli vastavalossa kuvattaessa toiminta toistaa luonnonvalon värit elävämmin ja selkeämmin myös kuvattavaan kohteeseen. Eli kameralla pystyy saamaan kauniin valon myös kuvattavaan henkilöön, jos kuvan ottaa esimerkiksi auringonlaskua vasten, eikä hahmo jää näin pelkäksi mustaksi kontrastiksi.

Vapaus

Samsungin Galaxy S5 on myös vedenkestävä ja pölytiivis, eli se kulkee matkassa aina keliolosuhteista huolimatta! Puhelin on vedenkestävä metrin syvyyteen asti 30 minuutin ajan, eli ei haittaa jos puhelin kastuu pienien vesileikkien yhteydessä tai se jää taskuun pahimmassa saderankassa.

Itseäni vedenkestävä ominaisuus kiinnosti myös urheilun kannalta! Rakastan nimittäin juosta vesisateessa, mutta silloin on vähän hankala pitää musavehkeitä mukana. Tämän puhelimen kaveriksi vaan vedenkestävät kuulokkeet ja voin juosta huoletta raikkaita sadelenkkejä.

Kuntoilu

Samsung Galaxy S5 -puhelimen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on itseasiassa sen käytännöllisyys kuntoilun puolesta. Puhelimessa on nimittäin oma sisäänrakennettu sykemittari ja erilaisia toimintoja treenejä varten! Puhelimen S Health -toiminto on ikäänkuin oma pieni Persoal Trainer! En ole vielä ehtinyt kokeilla tätä ominaisuutta kunnolla, mutta juteltuani blogikolleegoideni kanssa reissussa, en malta odottaa sen hyödyntämistä. S Health pystyy nimittäin sykkeen mittaamisen lisäksi laskemaan kalorikulutusta, mittaamaan stressitasoja ja laskemaan askeleita. Näiden toimintojen apuna toimii Samsungin Gear 2 älykello.

Erikseen hankittava älykello on itsessään ihan nerokas laite, joka toimii ikäänkuin pienenä lisäpuhelimena! Synkkaamalla sen puhelimeen, sen avulla voi soittaa ja vastaanottaa puheluita, lukea viestejä ja käyttää myös mm. musalaitteena! Itselleni tämä ominaisuus tulee hyödyksi tänä kesänä kun toimin festivaalireportterina ja puhelimeni pyörii jossain repun pohjalla. Älykellon ansiosta näen heti, kun joku yrittää tavoittaa minua ja pystyn tarkistamaan tärkeitä viestejä samantien ilman, että joudun tarkastelemaan puhelinta koko ajan. Täydellinen lisälaite silloin, kun puhelin on parempi pitää jossain laukun pohjalla visusti tallessa ja piilossa. Usein myös ulkomailla piilotankin puhelimen aina varkaiden ulottumattomiin ja nyt älykellon ansiosta pystyn silti hyödyntämään puhelinta koko ajan turvallisesti.

Turvallisuus

Puhelimessa on myös uskomaton sormenjäljenlukija, mikä takaa henkilökohtaisen lukitusmenetelmän! Voit siis suojata henkilökohtaiset tiedostosi ja kuvasi sekä maksaa laskuja turvallisesti esimerkiksi PayPal -maksutavalla. Puhelimessa on myös eräänlainen lasten tila, jolloin voit antaa huoletta lasten pelata hauskoja pelejä puhelimella ilman riskiä siitä, että joku tärkeä tiedosto tai kuva katoaa. Pitääkin ottaa tämä toiminto aina käytöön, kun siskonpoika pelleilee puhelimen kanssa.

Galaxy S5 -puhelimessa on myös erittäin tehokas virransäästötila. Eli jos sinulla on puhelimessasi akkua enää 10% jäljellä ja aktivoit virransäästötilan, niin saat jopa 24 tuntia lisäaikaa puhelimeen ennen sen tyhjenemistä kokonaan. Täydellinen lisätoiminto kaikkiin kesän rientoihin!

Myös musiikkia pystyy latamaan puhelimen avulla todella nopeasti, koska uuden MIMO Wifi -teknologian ansiosta Galaxy S5 pystyy yhdistämään Wifin ja 4G:n käytön ja näin pystyt streamaamaan ja lataamaan tiedostoja paljon tehokkaammin ja nopeammin.

Voita Samsung Galaxy S5 itsellesi

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tämä upea puhelin itsellesi, kertomalla postauksen kommenttiosioon, mikä Samsungin uuden Galaxy S5 -puhelimen ominaisuuksista kiinnostaa sinua eniten ja mihin ottaisit sen kesällä mukaasi? Osallistumisaikaa on kesäkuun loppuun asti.

Muista jättää kommentin yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi!

Sama yhteistyö on meneillään kuvissa näkyvän Mariannan ja Monan blogeissa ja kaikkien kommenttien jättäneiden kesken arvotaan 1 Samsung Galaxy S5 -puhelin (arvo 635€) sekä lisäpalkintoina jaetaan myös 3 Samsungin erittäin kätevää kannettavaa latausasemaa. Kannettava latausasema on kätevä tapa ladata puhelimen akku, kun olet liikkeellä, etkä saa mistään virtaa puhelimen lataamiseen. Tämä lisälaite tulee olemaan myös itselleni erittäin hyödyksi tulevien kesätöiden parissa.

Lisätietoa Galaxy S5 -puhelimen ja Gear 2 -rannekkeen toiminnoista löydät täältä.

Onnea arvontaan!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*