CATEGORIES
17.1.2018

TALMA SKI DAY

Lifestyle

Eilen oli kyllä tähän astisen vuoden 2018 paras päivä! Aurinkoinen kirpeä pakkasilma, kasa ystäviä, laskettelua, naurua ja kiljumista "donitsi-mäessä" Talma Skissa. Niin hauskaa, että vielä tänäänkin hymy on ollut todella herkässä. Kiitos Vitamin Well, Peak Performance sekä Sara tämän päivän järkkäämisestä! Ihan huikea setti.

Me laskettelimme Hannan kanssa pienenä todella paljon, koska isällämme oli työsuhteiden kautta aina mökki varattavissa Rukalta, joten teimme sinne joka talvi laskureissuja perheen kanssa. Muistan pienenä, miten vihasin laskukouluja ja menin paljon mieluummin omalla tyylillä kaikkia metsäreittejä ja pöpelikköjä ihan täysillä hyppyreitä myöten. Huusin myös aina yksinänä siellä metsässä "POIS ALTA HAVUT JA MÄNNYNKÄVYT TÄÄLTÄ TULEE KIRA KOSONEN!".

Ski outfit  PEAK PERFORMANCE (borrowed)

Beanie & Scarf MAKIA CLOTHING

Sillä välin, kun minä rämmin metsissä, pikkusiskoni Nelli perässä, Hanna hioi laskutekniikkaansa päärinteillä ja sehän kyllä näkyi näin 10 vuoden laskutauon jälkeen. :D Sisko veteli mäkiä kuin mikäkin pujottelu konkari konsonaan, kun omat sukset oli vähän väliin ristissä! Sama meininki on kyllä meillä elämissä ihan muutenkin, haha.

Muutaman laskun jälkeen omakin flow alkoi löytyä ja tekniikka alkoi näyttämään hitusen paremmalta. Innostuin päivän mittaan ihan todella paljon ja nyt tekisi mieli lähteä heti uudestaan rinteisiin. Onneksi mahtava mahdollisuus tähän tuleekin ensi kuussa, sillä lähdemme Åreen laskemaan yhdessä Saran sekä Elisan kanssa! Lähden sinne nyt paljon varmemmalla ololla. 

Kiitos jengi upeasta päivästä ♥ Seuraavaksi alppeja sitten valloittamaan.

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iida

  Täällä mennään Alpeilla, suosittelen!!!

  http://www.rantapallo.fi/iidamaria/

 • Erppa

  Tuo on varmaan jokin isosiskojen ominaisuus, että kaikki tehdään säntillisesti sääntöjen mukaan :D minua ja isosiskoani voisi verrata sinuun ja Hannaan, ja siskoni on joskus sanonut että “elän mielikuvitusmaailmassa”, koska teen asiat omalla tavallani, joka joskus näyttää sotkuiselta muiden silmissä, mutta on selkeä minulle :D

 • Jemmi

  Ihana ilo välittyi kuvien ja tekstin kautta! Ensimmäisestä kuvasta välittyy hyvä olo ja “rauha” <3 ainakin sellainen fiilis tulee. Itse en ole vuosiin ollut rinteessä enkä tiedä uskaltaisinko enää mennä :)