CATEGORIES
30.6.2014

Sokos – Hyvä olo

Lifestyle

Kuten moni lukijoistani tietää, on minulle muodin lisäksi hyvin tärkeätä myös hyvinvointi ja kauneus. Kauneudella en tarkoita ulkoisia tekijöitä, vaan kauneudenhoitoa ja sen vaikutusta jokapäiväiseen elämääni. Itsestään huolenpitäminen on minulle tärkeätä ja se jotenkin tasapainottaa minua hektisen arjen keskellä.

*Yhteistyössä Kauppakeskus Kaaren kanssa

Kuten moni lukijoistani tietää, on minulle muodin lisäksi hyvin tärkeätä myös hyvinvointi ja kauneus. Kauneudella en tarkoita ulkoisia tekijöitä, vaan kauneudenhoitoa ja sen vaikutusta jokapäiväiseen elämääni. Itsestään huolenpitäminen on minulle tärkeätä ja se jotenkin tasapainottaa minua hektisen arjen keskellä.

Silloin, kuin arjen tasapaino horjuu, näkyy se välittömästi minussa ulkoisesti. Ihoni on aina ollut reagointiherkkä ja varsinkin stressi on ollut aina sen pahin vihollinen. Nyt alkuvuodesta vaihdoin ehkäisymenetelmää ja ihoni on siitä saakka etsinyt uutta tasapainoaan. Tasapainon etsiminen on aiheuttanut pienen noidankehän stressin myötä ja en enää osaa sanoa johtuuko pienet ihon epäpuhtaudet perinteisistä hormooneista vai stressihormooneista. Joka tapauksessa on aika antaa ihon ja mielen rentoutua.

Shopping day with Blond Rivets -postauksissa pääsimme tutustumaan tarkemmin Kauppakeskus Kaaren tarjoamiin muotiliikkeisiin ja -palveluihin, mutta ilokseni Kaaressa on tarjontaa myös kauneudenhoidon saralla. Kävinkin testaamassa viime viikolla Sokoksen Hyvä Olo -hoitolassa Darphinin kiivi & granaattiomena -kosteuttavan kasvohoidon, jonka tarkoituksena on kosteuttaa ihoa syvätehoisesti ja pitkäkestoisesti. Ihon ollessa stressaantunut, on ihon kosteutus elintärkeätä. Pintakuiva iho tukkii ihohuokosia ja näin ollen pahentaa talin eritystä ja näppyjen muodostumista. Muistakaa siis kosteuttaa ihoa jos stressinäpyt pyrkivät koko ajan pintaan.

Ennen hoidon aloittamista keskustelimme hetken aikaa kosmetologini kanssa ihoni tilanteesta. Kerroin juuri, että iho on oikkuillut normaalia enemmän kevään aikana ja mistä se on luultavimmin johtunut. Jopa hän osasi kertoa minulle ihoani katsomalla, että pienet pintanäpyt johtuvat todennäköisesti vain stressikierteestä. Päätinkin sitten siltä istumalta rentoutua kasvohoitoon ja nauttia pienestä ihon hellimishetkestä.

Hoidon päätteksi kävimme kosmetologini kanssa läpi myös pienen ihonhoitosuunnitelman, joka voitaisiin toteuttaa Darphinin erilaisilla tuotteilla. Loistava palvelu kaikille, ketkä etsivät esimerkiksi uutta ihonhoitosarjaa. Olen todella varovainen kosmetiikan vaihdoksissa herkän ihoni vuoksi, joten päätin ostaa aluksi vain muutaman tuotteen testimielessä kotiin kokeiltavaksi. Yksi näistä tuotteista oli Darphinin Overnight Refining Lotion -puhdistava erikoishoito. Voidetta on tarkoitus käyttää vain paikallisesti ihon epäpuhtauksille ja tukkeutuneille ihohuokosille. Tällä hetkellä minulle ilmenee eniten pintanäppyjä leuanpintaan, joten ajattelin tämän voiteen sopivan hyvin alueen kontrolloimiseen ja ennaltaehkäisyyn. Voide nimittäin kontrolloi liiallista talin eritystä yön aikana, jolloin talineritys on runsaimmillaan.

Pitääkin raportoida teille heti onko voiteesta mihinkään! Olen nimittäin löytänyt myös yhden toisen aivan mielettömän voiteen epäpuhtauksia vastaan, josta lisää tällä viikolla. Olen luvannut muutenkin tehdä teille sen postauksen hormooninäpyistä ja niiden kontrollointikeinoista. Yksi tehokas keino on ainakin juuri kosmetologeilla käynti ja kasvojen erikoishoidot, mutta myös muutamalla arjen kotikonstilla pääsee aika pitkälle.

Iso kiitos Sokoksen Hyvä olo -hoitolalle hemmotteluhetkestäni! Ihoni tuntui hoidon jälkeen paljon raikkaammalta ja tasapainoisemmalta, ja tulen varmasti uusimaan hoidon vielä kesän lopussa tai viimeistään syksyn alussa. Pintakuivuus ei ole vaivannut lainkaan vielä hoidon jälkeen, joten syväkosteutus toimi erittäin tehokkaasti.

Minulle tehty kosteuttava kiivi& granaattiomena -kasvohoito hierontoineen kustantaa vain 40 euroa, joka on mielestäni äärimmäisen hyvä hinta tämän tasoiselle hoitolalle. Sokoksen Hyvä Olo -hoitolassa on tarjolla myös runsaasti eri hoitoja sekä parturi- ja kampaamopalveluita, joihin voit tutustua lisää täällä.

Ota hetki arjesta irrallaan & rentoudu

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*