CATEGORIES
2.7.2014

Instafood

Lifestyle

Kukapa ei rakastaisi ruokaa. Makujen lisäksi rakastan esteettistä ruokaa ja kauniita annoksia. Ottamani ruokakuvat ovatkin oman Instagram -tilini lemppareita. Instagramiin on kiva päivittää se yksi kuva ja hyökätä annoksen kimppuun. Minulla ei riitä yleensä maltti siihen, että alan kuvailemaan aina kaikkia ruokia järkkärillä.

Kukapa ei rakastaisi ruokaa. Makujen lisäksi rakastan esteettistä ruokaa ja kauniita annoksia. Ottamani ruokakuvat ovatkin oman Instagram -tilini lemppareita. Instagramiin on kiva päivittää se yksi kuva ja hyökätä heti annoksen kimppuun. Minulla ei riitä yleensä maltti siihen, että alan kuvailemaan kaikkia ruokia järkkärillä. Eikä muuten riitä myös kotiväenkään maltti. Näissä kuvissa on sekaisin omia annoksiani ja muutamia ravintolaotoksia, mutta pistääkö kuvissa joku annos silmään, jonka reseptin haluaisitte ehdottomasti blogiin? Possusämpylät ja sushit ovat valitettavasti ainakin peräisin Gaijinista ja Sushibar+Winestä. Proteiinipannarit on esimerkiksi yksi äärimmäisen hyvä ja helppo respeti, jonka hyvä ystäväni minulle aikoinaan opetti. Niistä kuva löytyy myös heti tästä ensimmäisestä kollaasista.

'

Tänään juhlimme illalla hyvän ystäväni kolmekymppisiä ja menoa voitte seurata myös Instagramissa! Perjantaina matka kulkeekin sitten RuisRockiin ja kesän ensimmäisille festareille. Onko kukaan tulossa muuten Turkuun?

Instagram: @kira_kosonen

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*