CATEGORIES
19.7.2014

Hot summer day

Lifestyle

Kesän parasta antia on ruokailla ulkona. Yksi ihana kesäpäivän viettopaikka on Haukilahden paviljonki. Isolla terassilla voi istua koko päivän auringossa, syödä vähän jotain ja ihailla satamaan liipuvia veneitä.

Photos: Netta Suikkanen

Hat: American Apparel

Top: Monki

Shorts: Gina Tricot

Sunglasses: RayBan

Shoes: Jimmy Choo

Bag: Louis Vuitton

Kesän parasta antia on ruokailla ulkona. Yksi ihana kesäpäivän viettopaikka on Haukilahden paviljonki. Isolla terassilla voi istua koko päivän auringossa, syödä vähän jotain ja ihailla satamaan liipuvia veneitä. Haukilahden paviljongin vieressä on myös Mövenpickin jätskikoju, josta voi hakea jäätelöt jälkkäriksi. Olen hulluna pistaasijäätelöön ja täältä sitä löytyy! Yleensa pistaasijäätelöä on aika vaikea löytää Suomen jätskikojuista. Barcelonassa sitä on onnekseni mielin määrin. On tullut muuten herkuteltua jo ihan älyttömästi kahden päivän aikana täällä ja ruuan määrälle ei näy loppua :D

// I love having lunch outside during summer time. One of my favourite summer spots is Haukilahden paviljonki. This beautiful restaurant is located in a small harbour area in Haukilahti. It has a big terrace outside and you can enjoy your summer day by having a fresh salad for lunch. After lunch you can get an ice cream and just walk around the harbor area. My all time favourite ice cream is pistachio. Soooo good. Luckily they have amazing ice cream here in Barcelona. I've been mostly just eating here anyway. Basic holiday mode on.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*