CATEGORIES
30.7.2014

Punnitse & Säästä

Lifestyle

Ennen Barcelonan ja Ranskan reissuja kävin taas ostamassa reissutarvikkeita lähellä olevastani Kauppakeskus Kaaresta. Perinteisten hiuslakkojen snm. tarvikkeiden lisäksi kävin hakemassa vähän reissueväitä lentomatkoja varten Kaaren Punnitse & Säästä -liikkeestä.

*Yhteistyössä Kauppakeskus Kaaren kanssa

Ennen Barcelonan ja Ranskan reissuja kävin taas ostamassa reissutarvikkeita lähellä olevastani Kauppakeskus Kaaresta. Perinteisten hiuslakkojen snm. tarvikkeiden lisäksi kävin hakemassa vähän reissueväitä lentomatkoja varten Kaaren Punnitse & Säästä -liikkeestä. Olenkin tätä liikettä joskus aikaisemmin teille hehkuttanut ja täytyy jälleen todeta, että olen äärimmäisen onnellinen kyseisen ketjun perustamisesta. Löydän sieltä lähes kaiken tarvitsemani, mitä tulee superfoodeihin, luomu- ja terveystuotteisiin. Heillä on myös todella hyvä valikoima CocoVin tuotteita, joita suosin.

Lentomatkojen aikana minulla on hyvä/huono tapa koko ajan syödä jotain. Sitä joko katsoo elokuvia tai tekee töitä, mutta joka tapauksessa käden ulottuvilla täytyy koko ajan olla jotain. Karkkien ja sipsien sijaan haen yleensä Punnitse & Säästä -liikkeestä mukaan pähkinöitä, lakuja, kuivattuja hedelmiä, raakapatukoita ja muita eväitä.

Oletteko muuten koskaan kokeilleet syödä lakua ja kuivattuja karpaloita yhdessä? Lempparikomboni, jonka keksin vahingossa!

Pähkinäparatiisin lisäksi Punnitse & Säästä -liikkeestä löytyy erittäin laaja valikoima erilaisia teitä, luomujauhoja, papuja, tattaria, qvinoaa ja muita terveelliseen ruuanvalmistukseen sopivia raaka-aineita! Täältä haen myös aina mahtavia siemensekoituksia salaatteihini edullisemmin, kuin perinteisestä supermarketista.

Yksi lemppariasiani valikoimasta on kuitenkin kirpeät luomu karkkimadot, joissa ei ole lainkaan liivatetta! Isoin paheeni on aina ollut Missä X -karkit ja näitä karkkimatoja pystyn nauttimaan hieman pienemmällä kehokuormituksella. Ei ne varmasti mitään superterveellisiä ole, mutta jotain paheita pitää aina olla.

Kauppakeskus Kaaren Punnitse & Säästä -liike on tähän mennessä isoin, johon olen Helsingissä törmännyt. Heidän valikoimansa on äärimmäisen laaja ja suosittelen siellä vierailua kaikille erittäin hyvillä mielin.

Punnitse & Säästä / Kauppakeskus Kaari

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*