CATEGORIES
13.8.2014

FLOW

Lifestyle

Nyt se on ohi! Festarikesä 2014. Miten nopeasti tämä aika oikeasti kuluikaan! Juurihan vasta postasin siitä, että sain pienen ekstratyön kesäksi Bik Bokilta. Oli kyllä äärettömän inspiroivaa kuvata kaikkia teitä upeita ihmisiä tämän kesän aikana.

Nyt se on ohi! Festarikesä 2014. Miten nopeasti tämä aika oikeasti kuluikaan! Juurihan vasta postasin siitä, että sain pienen ekstratyön kesäksi Bik Bokilta. Oli kyllä äärettömän inspiroivaa kuvata kaikkia teitä upeita ihmisiä tämän kesän aikana. Näin niin upeita tyylejä kaikilla festareilla, että en malta odottaa taas omien kuvien kuvaamista ja erilaisten tyylien kasaamista. Ihan mielettömällä fiiliksellä mennään nyt kohti blogisyksyä.

Mutta ei vielä puhuta siitä syksystä. Vielä on kesää jäljellä! Paras ystäväni on kesälomalla vielä ensi viikon ja päätimme pari viikkoa sitten toteuttaa pinen "bucketlist" henkisen viikon yhdessä sitten elokuun lopussa. Olen ollut niin paljon pois kaupungista, että päätimme listata muutamia kesän must do juttuja ja toteuttaa niitä yhdessä raivolla ensi viikon aikana. Nauroinkin tätä ideaamme, kun luin Julian kesän to do -listaa! Ei ihan samanlaista määrää juttuja keretä varmaan tekemään, mutta jotain edes!

Onko jollain muullakin paniikki siitä, että elokuu on jo kohta puolessa välissä?

// It's over now! Festival summer 2014. I can't believe how fast the time went by. It seams like it was just a few weeks ago when I posted about the job I got as Bik Bok's festival reporter.

I saw so many amazing people this summer and I feel so inspired to start this blog fall. But let's not talk about fall just yet. There's still summer left to experience! My best friend is still on her summer holiday next week and we decided to do a small bucketlist of some must do things of the summer. My friend Julia listed a smiliar list on her blog a few days ago! We'll try do as many things as possible together next week.

Is someone else panicking over the fact that we're already half way through of august?

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*