CATEGORIES
23.8.2014

Fun times with friends

Lifestyle

Tiedättekö, mikä on ihanaa? Se, että ihminen ei ole koskaan liian vanha muodostaakseen uusia siteitä ihmisiin ja tekemään uusia ystäviä. Minulla on pieni kourallinen äärimmäisen rakkaita ystäviä, ketkä ovat olleet elämässäni ihan pikkutytöstä saakka, mutta myös nyt "vanhemmalla" iällä elämääni on rikastuttanut kasa uusia ihania ihmisiä.

Tiedättekö, mikä on ihanaa? Se, että ihminen ei ole koskaan liian vanha muodostaakseen uusia siteitä ihmisiin ja tekemään uusia ystäviä. Minulla on pieni kourallinen äärimmäisen rakkaita ystäviä, ketkä ovat olleet elämässäni ihan pikkutytöstä saakka, mutta myös nyt "vanhemmalla" iällä elämääni on rikastuttanut kasa uusia ihania ihmisiä. Ystävyyssuhteiden tekeminen ja haaliminen on mielestäni loppupeleissä äärimmäisen vaikeaa, joten olen todella onnellinen siitä, että juuri tällä hetkellä niin moni upea ihminen tekee elämästäni rikkaamman. Elämä on siinä mielessä hassu, ettei koskaan voi tietää mihin se kenetkin vie. Olen jopa hieman varautunut siihen, että varmasti seuraava elämänvaihe lapsineen kaikkineen tulee tekemään muutoksia tähänkin tilanteeseen, mutta juuri nyt nautin täysin rinnoin juuri tästä elämänvaiheesta.

Tällä porukalla olimme toissapäivänä juhlimassa Mini-Monan synttäreitä (porukan nuorin) ja myös samalla porukalle suuntaamme pian stadionille katsomaan Jaren keikkaa! En malta odottaa! Tulee varmasti eeppinen keikka.

// One of the best things in life is that you're never too old to make new friends. I have a group of really close friends that I've known since I was a little girl, but during the past few years I've also made new friends who make my life richer. Making friends is never easy so I would say I'm blessed right in this moment in life. Life always brings you the unexpected and I can't be certain where everyone will be in a few years, but right now in this moment I coudn't be happier, because my life is filled with love and friends. So I'm going to make the most of it now!

We celebrated Mini-Mona's birthday 2 days ago (youngest of the group) and today we are going to see Jare perform at the Olympic Stadion! I bet it's going to be amazing!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*