CATEGORIES
24.8.2014

Big white T

Lifestyle

Tämä kokonaisuus oli päällä, kun olimme juhlimmassa ystäväni synttäreitä sushien ja elokuvan merkeissä. Olen rakastunut tähän pitkään t-paita malliin!

Photos: Julia Toivola

Beanie: Acne

Jacket: Diesel

T-shirt: Never Denim

Jeans: Dr. Denim

Shoes: Acne

Bag: Longchamp

Watch: m.c.k Paris

Tämä kokonaisuus oli päällä, kun olimme juhlimmassa ystäväni synttäreitä sushien ja elokuvan merkeissä. Olen rakastunut tähän pitkään t-paita malliin! Paita on Never Denimin mallistoa ja ostettu Bik Bokin liikkeestä. Olen oikeastaan käyttänyt sitä melkein joka päivä tällä viikolla eri yhdistelmien kanssa. Niin rento ja ihanan yksinkertainen. Olen myös innoissani siitä, että pystyin ilmojen viilentymisen jälkeen kaivamaan taas Acne Track kenkäni esille kaapista. Maailman parhaimmat kengät jalassa ikinä.

// This is what I wore when we were celebrating my friends birthday on thursday over some sushi and a movie. I have totally fell in love with this oversized white T-shirt from Never Denim! It's so easy going and casual. I think I have worn it almost every day this week. I'm also happy that I can wear my Acne Track boots again! They are the best shoes ever.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*