CATEGORIES
28.8.2014

Kutsu Kauneuteen

Lifestyle

Ensi viikolla 1.-7.9. juhlitaan KUTSU KAUNEUTEEN -tapahtumaviikkoa kaikkissa Sokos ja Emotion -myymälöissä! Viikon ajan kaikissa myymälöissä ja Sokoksen verkkokaupassa on paljon upeita tarjouksia viikko- sekä päiväkohtaisesesti.

*Yhteistyössä Sokoksen kanssa

Ensi viikolla 1.-7.9. juhlitaan KUTSU KAUNEUTEEN -tapahtumaviikkoa kaikkissa Sokos ja Emotion -myymälöissä! Viikon ajan kaikissa myymälöissä ja Sokoksen verkkokaupassa on paljon upeita tarjouksia viikko- sekä päiväkohtaisesesti. Monet tarjoukset ovat todella mielettömiä, joten suosittelen bongaamaan omat lempituotteesi ajoissa! Osa tuotteista pysyy tarjouksessa koko viikon, mutta jotkut tuotteet ovat ainoastaan päiväkohtaisesti myynnissä. Itse jouduin merkkaamaan ihan kalenteriin minä päivänä pitää hakea mitäkin Sokokselta!

Kaikki viikon tarjoukset pääset kurkaamaan täältä. Tässä kuitenkin omia valintojani!

Tämän viikon ajan useat tuoksut ovat todella hyvässä tarjouksessa ja itselläni onkin nyt hakusessa uusi talvituoksu. Olen koko kesän ajan käyttänyt Yves Saint Laurentin Manifesto -tuoksua, mutta puiden kellertyessä ja ilmojen viilentyessä ei tämä tuoksu tunnu enää oikein oikealta. Haluan iholleni jotain lämmintä ja kutsuvaa. Tarkoituksena on suunnata maanantaina Sokokselle etsimään uutta lemmittyäni. Yksi loistava vaihtoehto voisi olla Versacen tuoksu Versense , jota eräs ystäväni minulle juuri kehui.

VERSACE VERSENSE 1.-7.9 39,90,- (norm. 52,90-)

Olen myös aina ollut Escadan tuoksujen ystävä, vaikka jotkut Escadan karkkisemmat tuoksut olenkin joutunut jättämään jo taakseni. Taj Sunset on saanut myös paljon kehuja ystäviltäni ja vaikka se luokitellaankin kesätuoksuksi, haluan sitä käydä kertaalleen testaamassa. Ehkä tuoksun sitrushedelmät ja kookosvivahde vievät ajatukset talven ankeudesta takaisin kesäauringon alle.

ESCADA TAJ SUNSET 1.-7.9. 36,90,- (norm. 42,90,-)

Myös iso kasa lempituotteitani on hurjassa tarjouksessa tämän viikon ajan! Muistatte varmaankin rakkauteni Estée Lauderin päivävoiteeseen? Kerroin siitä teille jo vuosi sitten My luxury beauty products -postauksessa. Myös tämä kestosuosikkini on todella kovassa tarjouksessa torstaina 4.9. Suosittelen myös vahvasti kokeilemaan Estée Lauderin Advanced Night Repair -yöseerumia.

ESTEE LAUDER DAY WEAR Sheer Tint Release 4.9 44,90,- (norm.62,-)

ESTEE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR 73,-

Tapahtumaviikon aikana on myös tarjolla paljon tuotelahjoja ostoksien kylkiäisiksi! Ostaessasi esimerkiksi 100 eurolla Estée Lauder -tuotteita saat kuusi erikokoista tuotetta ja peilin kaupan päälle (paketin arvo 101,-). Tuotelahjoja on kaikissa liikkeissä rajoitettu erä.

Uusin tulokas meikkipussisani on ollut Diorin Pore Minimizer -pohjustusvoide. Se tekee ihohuokosista ihan olemattomat ja olenkin sitä käyttänyt päivittäin nyt kolmen kuukauden ajan. Tästä syystä tuote alkaa olemaan jo hieman lopussa ja se lähtee ainakin mukaani ensi viikolla!

DIOR PORE MINIMIZER 1.-7.9. 37,90,-

Löysin tämän tuotteen erään ihanan meikkitaitelijan konsultoimana. Myös Kutsu Kauneuteen -viikolla useat meikkibrändien edustajat esittelevät myymälöissä syksyn uutuuksiaan, joten paikan päällä saat myös runsaasti vinkkejä ja inspiraatiota tulevan kauden meikkitrendeihin liittyen! Kannattaa käydä kuuntelemassa, olen itse ainakin löytänyt useita lempituotteitani juuri ammattilaisten avulla.

KUTSU KAUNEUTEEN KILPAILU

Voit myös osallistua Kutsu Kauneuteen -kilpailuun ja voittaa Lancome -meikkitaiteilijan henkilökohtaisen kauneusopastuksen tuotteineen sekä ihania tuotepaketteja tapahtumassa mukana olevilta merkeiltä! Voit osallistua kisaan tästä.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*