CATEGORIES
31.8.2014

Kaikille elämäni naisille

Lifestyle

Elämääni on aina ympäröinyt joukko upeita naisia, äitini, isoäitini, siskoni, tätini, serkkuni ja ystäväni. Olen ollut siunattu sillä, että olen saanut kasvaa upeiden naisten keskellä. Minulle onkin muodostunut naiseudesta hyvä ja vahva kuva. Isoin roolimallini on tietenkin oma äitini.

*Yhteistyössä Kauppakeskus Kaaren kanssa

Elämääni on aina ympäröinyt joukko upeita naisia, äitini, isoäitini, siskoni, tätini, serkkuni ja ystäväni. Olen ollut siunattu sillä, että olen saanut kasvaa upeiden naisten keskellä. Minulle onkin muodostunut naiseudesta hyvä ja vahva kuva. Isoin roolimallini on tietenkin oma äitini. Äitini on kasvattanut minut siten, että uskon pystyväni selvitymään kaikista naiseuden rooleista. Toivon, että pystyn luomaan itselleni sellaisen uran kuin haluan ja uskon, että pystyn yhdistämään urani ja perhe-elämäni sitten kuin sen aika koittaa.

Vaikka kaikki perheemme naiset ovat omatahtoisia ja määrätietoisia, olemme kaikki kuitenkin hyvin erilaisia. Meillä kaikilla on tällä hetkellä myös täysin erilaiset elämäntilanteet. Äitini valmistautuu pikkuhiljaa eläkepäivien viettoon, isiskoni pyörittää vauhdikasta perhearkea kahden pienen poikansa kanssa ja pikkusiskoni rakentaa elämäänsä toisella puolella maapalloa. Olikin hauska huomata, miten yhteistä shoppailupäivää viettäessämme kauppakeskus Kaaressa, kiinnitimme huomiota täysin eri asioihin ja palveluihin. Isosiskoni ensimmäinen kommentti olikin "ihanaa täällä on perheparkki", kuin minä olen aina vaan fiilistellyt 4 tunnin ilmaista parkkia.

Äitini on ollut minulle myös isoin inspiraatio hyvinvoinnin saralla. Häneltä olen saanutkin tietoni terveellisen ruokavalion ja elämän haalimiseen. Äitini halusikin ensimmäisenä käydä Life -myymälässä täydentämässä vähän varastojaan. Kysyinkin äidiltä, että mitkä ovat hänen top 3 hyvinvointi tuotetta. Äitini vastasi minulle, että viherjauhe, alfalipoiini sekä d-vitamiini.

Viherjauheen avulla keho saa kaikkien ravintorikkaimpien viherkasvien hyvät ravintoaineet. Esimerikisi tässä Leaderin Green Mixissa yhdistyy spiruliinan, chlorellan ja venhäoraan voima. Alfalipoiini on taas poikkeuksellisen tehokas antioksidantti eli haitallisilta hapettumisreaktioilta suojaava aine. Se edistää myös solujen uudistumista ja on äidin sanoin "ikänevän naisen ykköstuote". D-vitamiinia äiti syö vuoden ympäri vastustuskyvyn ylläpitämiseksi.

Hyvinvointiliikkeiden lisäksi äitiäni kiinnosti Kaaressa mm. Pentikin sisustusliike ja Sokoksen kauneusosasto.

Siskoni laittoi Kaaressa merkille, että siellä oli keskustan liikkeitä paremmin tarjolla kokoja vaatteista! Esimerkiksi näistä H&M:n supersuosituista äitiyshousuista ei ole kuulemma löytynyt pitkään aikaan kokoja, mutta Kaaressa kokoja löytyi kaikissa väreissä. Näiden housujen perään ollaan myös kyselty hänen blogissaan, joten Kaaren H&M liikkestä löytyy! Muita meidän yhteisiä lempi muotiliikkeitä Kaaressa on mm. Esprit, Lindex ja Bik Bok.

Muotitarjonnan lisäksi siskoani kiinnosti Kaaren lapsiparkki, lelukaupat ja lastenvaateliikkeet! 2.kerroksen lastenhoitohuoneessa on myös esimerkiksi mikro lastenruokien lämmitykseen, hoitopöytiä, telkkari tulvillaan lastenohjelmia sekä paljon muuta puuhattavaa. Ensi kerralla voi siis suretta ottaa myös vanhemman pikkuherran mukaan.

Äiti suosii vaatteissaan klassikkokappaleita ja näitä napillisia neuleita taitaakin muutama hänen kaapistaan löytyä.

Yhteistä meidän perheen naisilla on rakkaus kauneudenhoitoon. Kauneudenhoito on iso osa naisellisuutta ja sen vaalimista. Muistankin aina pikkutyttönä katselleeni äitiäni hänen kylppärissään kun hän valmistautui yöpuulle. Kysyinkin häneltä joskus mihin noita kaikkia rasvoja tarvitaan ja rakas 5-vuotias pikkusiskoni oli todennut kysymykseeni "no ku se luulee, että se muuttuu mummoksi yöllä".

Sokoksen kauneusosastolla vierähtikin tovi. Äitini, siskoni ja minä olemme aina rakastaneet esimerkiksi Lumenen tuotteita. Niissä on vaan niin mieletön hinta-laatusuhde. Äitini on myös kokeillut jos jonkinnäköisiä tuotteita elämänsä aikana, mutta vannoo Lumenen tuotteiden nimeen. Sisko oli myös innoissaan kun hänen lempi Biotherm putsarinsa löytyi tarjouksesta "iso pumppupullo 19,90,- JES".

Myös tämä Estee Lauderin päivävoide on siskoni lemppari, jota viimeisessä Sokos postauksessani hehkutin.

Shoppailupäivän lomassa pysähdyimme hetkeksi Spaghetteria ravintolaan lounaalle. Olen itse rakastunut ravintolan kanapestosalaattiin, jossa on runsaasti ihanaa marinoitua sipulia ja hunajamelonia. Suosittelen testaamaan seuraavan kerran kun eksyt Kaareen!

Meillä oli Kaaressa kertakaikkiaan aivan ihana äiti-tytär päivä ja näitä voisi viettää kyllä useamminkin. Tälläinen päivä käy ihan sielunhoidosta, kun saa vapaasti tehdä kaikkia ihania tyttöjuttuja elämäni rakkaimpien naisten kanssa.

Kaaressa juhlitaan taas pian Karnevaaliviikkoa ja tiistaina 9.9 on vuorossa muotiteemainen päivä! Minä olen paikan päällä klo: 14-20 ostos- ja stailausapuna eri Kaaren liikkeissä seuraavan aikataulun mukaisesti:

Klo 14 Glitter

Klo 15 Name it

Klo 16 Aleksi 13

Klo 17 Sokos

Klo 18 Lindex

Klo 19 BikBok

Tule ihmeessä paikan päälle tutustumaan paremmin Kaaren muotitarjontaan ja muihin palveluihin!

100 EURON LAHJAKORTTI ARVONTA

Kerro miksi juuri sinun mielestäsi on erikoisen ihanaa olla nainen ja osallistut 100 euron lahjakortin arvontaan, jonka voit käyttää Kaaren upeissa muotiliikkeissä 9.9. Voittajalle on luvassa myös lisäksi one-on-one stailausapua jos ostospäätösten tekeminen tuottaa hankaluuksia!

Muistatahan jättää kommentin yhteyteen myös sähköpostiosoitteesi.

Osallistumisaika on 7.9.2014. asti.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*