CATEGORIES
1.9.2014

Kutsu Kauneuteen – Vinkit

Lifestyle

Kutsu Kauneuteen -tapahtumaviikko polkaisi eilen käyntiin kaikissa Sokos ja Emotion -myymälöissä! Kävin Helsingin Sokoksella tutustumassa paremmin kaikkiin tarjouksiin ja paikalla oleviin kauneuspisteisiin. Löysinkin teille hurjasti kaikkea suositeltavaa! Tässä siis kaikki omat poimintoni tapahtumaviikon valikoimasta.

*Yhteistyössä Sokoksen kanssa

Kutsu Kauneuteen -tapahtumaviikko polkaisi eilen käyntiin kaikissa Sokos ja Emotion -myymälöissä! Kävin Julian kanssa Helsingin Sokoksella tutustumassa paremmin kaikkiin tarjouksiin ja paikalla oleviin kauneuspisteisiin. Löysinkin teille hurjasti kaikkea suositeltavaa! Tässä siis kaikki omat poimintoni tapahtumaviikon valikoimasta.

Hakusessa oli uusi hajuvesi ja lempparini oli kuin olikin Escadan Taj Sunset, jota pohdiskelin edellisessä postauksessa. Tuoksu oli kuitenkin ehkä hieman kesäinen ja haluaisin vielä sen lisäksi jotain syksyyn sopivampaa. Päätin ostaa sen silti talven ulkomaanreissuja ja ensi kesää varten. Tuoksuttelin niin pitkään kaikkia tarjoustuoksuja, että päätin tulla vielä uudestaan etsimään sitä syystuoksua hieman uudemmalla nenällä.

Monet kauneustoimittajat ja bloggaajat ovat ylistäneet Lumenen CC-meikkivoidetta eivätkä turhaan! Tämä on myös minulla lähes jokapäiväisessä käytössä. Käytän sitä aina silloin, kun en halua/jaksa meikata ihoa kunnolla vaan haluan nopeasti tasapainottaa ihon sävyä ja saada luonnollisen, mutta kaupunkikelpoisen ilmeen. Levitän sen aina nopeasti sormilla iholle kosteusvoiteen päälle. Se tekee ihonsävystä ihanan freessin ja on äärimmäisen helppokäyttöinen. Meikkivoide on koko viikon ajan vain 9,90,- (norm. 16,90,-).

Koko viikon ajan Sokoksella on myös pieniä expresshoitoja. joihin ei tarvitse erikseen varata aikaa! Esimerikiksi kulmien ja ripsien kestovärjäys onnistuu puolessa tunnissa ja kustantaa vain 35 euroa. Ajattelin käydä hyödyntämässä tämän edun vielä myöhemmin tällä viikolla.

Diorin Pore Minimizer -pohjustuvoiteesta kerroinkin jo edellisessä Sokos postauksessa, mutta en ymmärrä miten minulta oli mennyt tarjouksia lukiessa tämä Yves Saint Laurentin valokynätarjous ohi! Touche Èclat -valokynä on klassikkotuote, joka tulisi löytyä jokaisen naisen meikkipussista. Aivan mieletön tuote korostamaan kasvojen piirteitä ja häivyttämään tummia silmänalusia. Tämä taitaa ollakkin ensimmäisiä meikkituotteita, joita aikoinaan varastin äidin meikkipussista. Valokynä on koko viikon tarjouksessa hintaan 29,90,- (norm. 44,50,-)

Julian kanssa kiinnitimme myös huomioita tähän todella kauniiseen Yves Saint Laurentin meikkipussiin, jonka saa kaupan päälle jos ostaa YSL tuotteita yli 90 euron edestä. Pussin sisällä on myös valikoima matkakokoisia YSL tuotteita (arvo 75,-)

Olen myös viime aikoina muodostanut pienen rakkaussuhteen Lancomen meikkituotteisiin, mutta Lancomen meikkipiste oli koko ajan täynnä! Heillä on eräs mahtava uutuus poskipunissa, jota en tähän hätään nyt löytänyt. Minun pitää esitellä se teille jossain erillisessä postauksessa.

Onnekseni Joe Blascon paikalta vapautui paikka ja pääsin pieneen meikkiehostukseen!

Juttelin pitkään Joe Blascon meikkitaitelijan kanssa tulevan syksyn meikkitrendeistä ja itse olen ihastunut täysin kauniisiin kuparisilmiin. Ideana on luoda ihana kuparinen hehku luomille ja alaripsien tyveen sekä pitää huulet nudena. Meikki on juuri tarpeeksi luonnollinen omaan makuuni ja sopii hyvin maanläheisten värien ystäville.

Silmämeikkiin käytettiin Joe Blascon Hi-Tone Intensifer -hohtopuuteria. Puuteri on todella monikäyttöinen ja sitä voi silmämeikin lisäksi käyttää myös meikkivoiteen seassa ekstrakuulaan ihon luomiseksi tai puhtaasti poskipäiden korostuksena.

Kauppakeskuksen valoissa ei meikki tule mielestäni kuvissa ihan oikeuksiinsa, mutta luonnossa se oli aivan ihana! Todella raikas ja luonnollinen sekä se teki silmistäni jotenkin heti paljon vihreämmät! Tämä kuparinen silmämeikkitrendi taitaa olla uusi juttuni. Voisin yrittää tehdä tästä teille vielä paremman meikkipostauksen luonnonvalon avulla!

Kuparisen meikin paras ystävä on hieman päivettynyt iho. Nyt kun sadepisarat hakkaavat ikkunoita ja auringosta näkee vain pieniä rippeitä, niin suosittelen kokeilemaan Clarinsin Eau Lactée Auto Bronzante -itseruskettavaa kasvoille ja decolteelle! Tämä on myös yksi pitkäaikaisimmista luottotuotteistani. Tämä itseruskettava ei jätä ikäviä rajoja kasvoille tai kaulaan eikä se myöskään haise perinteiselle itseruskettavalle.

Tuote kannattaa levittää illalla puhtaille ja kosteutetuille kasvoille sekä koko decoltee alueelle. Huom. tästä ei kuitenkaa jää mitään rajoja esimerkiksi olkapäihin tai rintojen kohdalle. Tuote imeytyy ihanasti yön aikana ja aamulla heräät astetta raikkaampaan ja päivettyneempään ilmeeseen. Käytän tätä aina ennen kuvauspäiviä ja erikoistilaisuuksia. Kun tuotetta käyttää jatkuvasti esimerkiksi kerran viikossa, niin saat pidettyä kasvojen värin hyvänä koko talven ympäri. Julia innostui hehkutusteni myötä ostamaan tämän voiteen lisäksi myös Clarinsin itseruskettavan vartalovoiteen! Pitää häneltä kysyäkkin siitä kokemuksia, koska en ole itse ehtinyt sitä vielä testaamaan.

WE CARE ICON MEIKKIPAKETIN ARVONTA (arvo 50,-)

Mitä tuotteita sinä ostaisit Kutsu Kauneuteen -tapahtumasta?

Kertomalla omat ostosvalintasi, osallistut We Care Icon -meikkipaketin arvontaan!

Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi kommentin yhteyteen.

Osallistumisaikaa on 7.9.2014 asti.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*