CATEGORIES
8.9.2014

Fashion Finds

Lifestyle

*Yhteistyössä Sokoksen kanssa

Kutsu Kauneuteen -tapahtumaviikko päättyi eilen, mutta heti tulevana viikonloppuna Sokoksessa juhlitaan Syksyn Muoti -muotiviikonloppua! Kävin etukäteen paikan päällä skauttaamassa omia valintojani tulevaa syksyä varten. Sokoksen muotivalikoima on hiljattain myös monipuolistunut monilla lempimerkeilläni, kuten Filippa K, Diesel ja Tiger of Sweden. Juuri esimerkiksi näiden brändien hyllyjä ihaillessani voisin sanoa oman muotisyksyni olevan todella minimalistinen ja harmoninen. Väreissä minua kiehtoo tällä hetkellä eniten musta, valkoinen, harmaa, vaaleanpunainen ja vaaleansininen. Materiaaleista varsinkin nahka, denim ja villa kuuluvat ehdottomasti myös syksyyn. Pian voinkin yhdistellä eri paletteja ja materiaaleja. Yleensä juuri näistä yhdistelmistä ja vaatekerroksista syntyy ne kaikista mielenkiintoisimmat asut.

Olen huomannut olevani aikamonen takkihamstraaja. Minulla taitaakin olla valehtelematta tällä hetkellä 20 erilaista takkia. Perustelen jokaisen takkiostokseni samalla idealla "syksyn ja talven aikana takki on se eniten nähty vaatekappale". Tämän vuoksi niitä onkin sitten kerääntynyt varsinkin parin vuoden sisällä todella paljon. Ykköshankintani takkiosastolla olisi kuitenkin klassinen ja pitkä villakangastakki. Tämä sopii niin arkeen kuin juhlaan ja on käyttöajaltaan Suomessa se viisain päätös. Filippa K:n rekissä roikkui ainakin yksi erittäin täydellinen yksilö.

Musta on aina varma valinta ja mustan takin käyttöaika ylittää aina vaalean. Kuitenkin rakkauteni hempeän vaalenpunaisiin takkeihin ei ole laantunut viime vuodesta. Tiger of Swedenin rekissä roikkui muutama todella kaunis pastellitakki, joita käyttäisin niin pitkään kuin säät vain sallisivat. Tiger of Swedenillä on myös mielestäni parhaiten istuvat naisten puvut. Ostin oman mustan työpukuni jo 6 vuotta sitten, mutta se palvelee minua edelleen kaikissa muodollisissa työtilaisuuksissa. Naisten pukumuoti on nostanut työmuodin lisäksi päätään myös katutyyleissä ja ajattelinkin kokeilevani pukua jossain rennommassa yhdistelmässä vielä tämän syksyn aikana.

Olen myös huomannut kaipaavani enemmän ja enemmän perusasioita vaatekaappiini, kuten hyvälaatuisia T-paitoja ja pitkähihaisia. Kaupungilla pyöriessä mukaan tarttuu helposti aina vähän mitä sattuu, mutta juuri niihin perushankintoihin pitäisi kiinnittää enemmän huomiota. Syksyn ja talven tullessa ihoa hellivät hyvälaatuiset materiaalit ovat mielestäni erityisen tärkeitä hankintoja. Paksu neule tuntuu toimistolla huomattavasti kivemmalta päällä, kun alla on myös hengittävää materiaalia.

Syksyn tullessa myös asusteet ovat ihanassa roolissa! Rakastan nahkahanskoja ja niiden tuomaa naisellista särmää eri asuihin. Myös kylmenevien aamujen iloksi on ihanaa vetää nahkahanskat käteen ja hypätä auton rattiin. Kangashanskoilla auton ajaminen ei ainakaan itseltä tunnu mukavalta, joten myös tästä syystä minulla on autossa aina yhdet parit hanskoja odottamassa viileämpiä ilmoja. Löysin muutamat todella kauniit yksilöt Dieselin ja Tiger of Swedenin osostolta.

Jos tulevaksi kaudeksi pitäisi valita yhdet kengät, olisi oma valintani mustat nahkanilkkurit. En oikein koskaan jaksa kantaa vaihtokenkiä mukanani ja nämä kengät toimivat niin toimistolla kuin ulkoilmassakin. Joku joskus myös kysyi, minkälaisia kenkiä käytän esimerkiksi baareissa talvella ja tässä vastaus. Monikäyttöisimmät kengät mielestäni seuraavia kuukausia ajatellen. Nilkkureita valitessa kiinnittäisin huomiota erityisesti koron tukevuuteen, lestiin ja pohjallisiin. Liukkailla keleillä sileäpohjallisilla nilkkureilla käveleminen on pelkästään luistelua ilman luistimia. Eli suutarille mars, jos täydelliset kengät löytyivät, mutta väärällä pohjalla. Sokoksen valikoimasta lempparini löytyivät G-Starilta ja Dieseliltä!

Myös Julia löysi oman mielittynsä :D

Yllämainittujen merkkien lisäksi suosittelisin katsastamaan Espritin, Scotch & Sodan, J.Lindebergin, RL Denim & Supplyn sekä Morrisin osastot! J.Lindebergillä silmääni pisti ainakin tuo tummansininen kauluspaita sekä nahkalaukku.

Kokeilin varmaan 6 eri mekkoa ja paitaa, mutta lempparini oli ehdottomasti tuo Filippa K:n erittäin hennon vaaleanpunainen kietaisumekko, jonka näittekin jo Göteborgin asukuvissa päälläni! Julia puolestaan löysi tulevaa Portugalin matkaansa varten tuon upean tunikan.

Viikonlopun aikana Sokos tavaratalojen muotiosastolla on erilaisia tarjouksia ja kisoja! Espritin osastolla löydät esimerkiksi 3 eri stailattua lookkia ja voit voittaa niistä mieluisesi itsellesi osallistumalla lookin arvontaan paikan päällä. Koko viikonlopun aikana kaikista normaaleista naisten alusvaatteista on S-etukortilla Osta 3 Maksa 2 -tarjous! Myös Triumph -alusvaatemerkki järjestää paikan päällä arvonnan, jonka voittaja voi saada 80 euron arvoisen alusvaatesetin itselleen.

Mitä asioita sinulla on tänä syksynä hankintalistallasi?

SYKSYN MUOTI VIIKONLOPPU 11.-14.9 SOKOS TAVARATALOISSA

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*