CATEGORIES
18.9.2014

Tommy Hilfiger SS15

Lifestyle

Reilu viikko sitten kokoonnuimme mahtavalla porukalla Helsingin Tommy Hilfigerin liikkeeseen seuramaan live streamina Tommy Hilfigerin näytöstä Nykin muotiviikoilta! Näytökset ovat siellä aina ihan spektaakkelinomaisia ja odotinkin innolla, mitä näytös toisi tullessaan.

Reilu viikko sitten kokoonnuimme mahtavalla porukalla Helsingin Tommy Hilfigerin liikkeeseen seuramaan live streamina Tommy Hilfigerin näytöstä Nykin muotiviikoilta! Näytökset ovat siellä aina ihan spektaakkelimaisia ja odotinkin innolla, mitä näytös toisi tullessaan.

Näytös ja mallisto oli kaikkea muuta, mitä jotenkin odotin! Viime syksyn mallisto oli täynnä klassista amerikkalaista laskettelutunnelmaa villapaitoineen ja pipoineen, mutta tulevan kevään ja kesän mallisto oli täynnä rohkeaa rokkia ja revittelyä. Olin jotenkin aika mykistynyt siitä, miten innoissani näytöksestä olinkaan. Siitä tuli mieleen vanhat rokkikonsertit ja -festarit. Todella hauska näytös ja todella mun tyylinen. Ei varmaan iske kaikille, mutta se juuri tekikin tästä mallistosta mielestäni kiinnostavan.

Myös muutamien rokkilegendojen tyttäret kävelivät näytöksessä, kuten mm. Georgia Maj Jagger. Videon näytöksestä pääset katsomaan Tommyn sivuilta täältä.

Kuvassa ihanat Pia, Jenni ja Anna. Kaikki ihastuttiin tähän samaan Tommyn laukkuun eri väreissä!

Kiitos vielä myös Monalle, Julialle, Mariannalle, Ainolle, siskolle ja Tommyn porukoille ihanasta illasta! Näitä illanistujaisia voisi ottaa enemmänkin. Piristää todella paljon arkea, kun voi vaan höpistä pitkään kaikista hömppäjutuista mahtavalla porukalla.

Näytöksen kuvat: http://eu.tommy.com

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*