CATEGORIES
22.9.2014

Monday Madness

Lifestyle

Viikonloppu taittui lähes kokonaan kameran takana ja hieman harmikseni omien kuvien saldo on aika nolla tällä hetkellä! Jotenkin nyt syyskuussa on ollut niin kiire kaiken kanssa, että kunnon kuvauspäiville on ollut vaikea löytää aikaa, koska viikonloputkin ovat olleet täynnä kaikenlaista menoa töiden osilta.

DIESEL Jacket

MONKI Top

NEVER DENIM Jeans

H&M Shoes

CHANEL Bag (Strictly Style Steal)

Viikonloppu taittui lähes kokonaan kameran takana ja hieman harmikseni omien kuvien saldo on aika nolla tällä hetkellä! Jotenkin nyt syyskuussa on ollut niin kiire kaiken kanssa, että kunnon kuvauspäiville on ollut vaikea löytää aikaa, koska viikonloputkin ovat olleet täynnä kaikenlaista menoa töiden osilta. Olen myös jotenkin äärimmäisen huono kuvaamaan ns. oikeata lifestylea ja arkisia asioita. En jotenkin koe, että ketään kiinnostaa missä olen kahvitellut, syönyt lounasta ja hoitanut työjuttuja :D Sitten kun elämä täyttyykin juuri pelkästään arjen kiireestä, on kuvasaldo aika heikko. Hurjasti minulla on listattuna postausideoita ja uusia juttuja, joista haluan tänne kuitenkin kirjoittaa! Ehkä tämän viikon jälkeen saan paremmin näistä asioista kiinni. Tällä viikolla minulla on vielä töiden ja parin tilaisuuden lisäksi reissu Kööpenhaminaan, joten ainakaan tällä viikolla ei tahti näytä hellittävän. Nytkin juuri lopetin aamuvuoron Sushibaarissa (en ole täälläkään ehtinyt tekemään vuoroja pitkään aikaaan), josta juoksen kohta Milttonin Showroomille katsomaan lookkeja kasaan erästä stailausjuttua varten, josta juoksenkin vielä Lumenen tilaisuuteen, jonka jälkeen alan käsittelemään Rotsiauki lookbookin kuvia Joonaksen kanssa. Haha. Missäköhän välissä saan huomiseksi jotain postattua? Noh kyllä kettu keinot keksii. Ihanaa viikonalkua kaikille!

//I'm sorry I don't have time to translate too much. Just came to say hi and sorry that I'm so super busy at the moment! Hope u guys have a great week! Kisses!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*