CATEGORIES
24.9.2014

Kulmakarvabaari

Lifestyle

Kulmakarvabaari? Jep, luit oikein. Lumene juhlistaa tänä syksynä kulmakarvatrendiä lanseeraamalla uuden kulmakarvapuuterin heidän valikoimaansa! Sanomattakin selvää, että tälläisenä kulmafanaatikkona olin tietenkin kärppänä paikalla.

Kulmakarvabaari? Jep, luit oikein. Lumene juhlistaa tänä syksynä kulmakarvatrendiä lanseeraamalla uuden kulmakarvapuuterin heidän valikoimaansa! Sanomattakin selvää, että tälläisenä kulmafanaatikkona olin tietenkin kärppänä paikalla. Huolitellut kulmat johtavat meikkitrendeissä tänä vuonna ja varsinkin isot, tuuheat "powerbrows" -kulmakarvat ovat villiinnyttäneet meikkiskeneä. Hyvä, etten ole siis nyppinyt kulmiani vaikka kuinka ulkonäköäni kommentoitaisiin miehiseksi puskieni vuoksi. I have brows and I'm proud!

Lumene houstaakin mahtavaa kulmakarvabaaria seuraavat kaksi viikkoa, jossa kuka tahansa voi käydä stailaamassa ja muotoilemassa kulmansa ilmaiseksi! Kuvissa ihana Mona on juuri saamassa omaa kulmastailaustansa. Pop up -kulmakarvabaarissa on esillä myös kaikki Lumenen kulmakarvameikit ja muita ihania meikkijuttuja. Hauska idea mielestäni! Sainkin näitä meikkejä pressitilaisuudesta kokeiluun, enkä malta odottaa niiden parempaa testailua. Varsinkin kulmakarvoille tarkoitettu Eyebrow wax kiinnitti huomioni uuden kulmapuuterin ohella. Ehkä pian siis kunnon kulmapostausta taas luvassa!

Basso radio tekee myös haastatteluja tulevien viikkojen ajan pop up -kulmabaarista ja itse menen sinne myös haastatteluun 1.10 klo:13.00! Muistakaahan silloin kääntää taajudet Bassolle. Kulmakarvavillityksen lisäksi puhutaan toki myös yleisesti kauneudesta, hyvinvoinnista ja blogijutuista.

Kulmabaari - Unioninkatu 25

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*