CATEGORIES
14.10.2014

Home inspiration – Casa de Altea

Lifestyle

Äitini on aina vannonut lämpimän ja kutsuvan sisustuksen nimeen. Hän usein sanoo, että valoilla ja kankailla saa luotua sen kodikkaan tunnelman. Myös minä ja siskoni olemme jotenkin mukautuneet tähän samanlaiseen sisustustyyliin ja varmasti kodeistamme löytyykin todella paljon samoja elementtejä. Viltit ja pöytälamput ovat varmaan ihan ykkösjuttuja, joita kaikkien meidän nurkista löytyy eniten.

Some details of the house in Altea

Äitini on aina vannonut lämpimän ja kutsuvan sisustuksen nimeen. Hän usein sanoo, että valoilla ja kankailla saa luotua sen kodikkaan tunnelman. Myös minä ja siskoni olemme jotenkin mukautuneet tähän samanlaiseen sisustustyyliin ja varmasti kodeistamme löytyykin todella paljon samoja elementtejä. Viltit ja pöytälamput ovat varmaan ihan ykkösjuttuja, joita kaikkien meidän nurkista löytyy eniten. Vaatetyylini ei siis lainkaan täsmää sisustustyyliäni. Rakastan kodeissa neutraaleja värejä ja pehmeitä muotoja. Myös sinivalkoinen on noussut suvussamme isoksi sisustuselementiksi! Muistaako joku esimerkiksi kuvia serkkujemme asunnolta Ranskassa? Sielläkin on täysin sinivalkoinen sisustus. Jos itse saisin sisustaa unelma-asuntoni alusta loppuun, tekisin siitä varmaan kokovalkoisen marmorilattioilla. Jotenkin esimerkiksi juuri nämä Altean kämpän lattiat ovat vain niin ihanan raikkaan näköiset tummaan lattiaan verrattuna! One can dream right?

// My mother has always been a fan of warm and cosy homes. She often says that you can really get that homy feeling to your house with some warm lights and fabrics. I think me and my sisters grew up to love the same style. We all have a lot of the same elements at our homes. It's weird how my personal style doesn't fit my home style at all! In my home I love neutral colors and fabrics just like my mother. Also blue and white is a popular deco choice for a lot of ouu family members! For example do you remember pictures of our cousins house in Arcanchon? That house is totally decorated with white and blue in honor of Finland. If I would have the chance to decorate my dream house from the beginning, I would use a lot of white and marble. I simply love the marble floors that my mom and stepdad have at their house in Altea! One can dream right?

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*