CATEGORIES
19.10.2014

Technical difficulties

Lifestyle

Jostain syystä en ole saanut blogia toiminaan tänään kunnolla ollenkaan! Näiden kahden kuvan lataamiseen on mennyt nyt koko päivä, joten ajattelin luovuttaa taistelun ja yrittää huomenna uudelleen, kun maanantai koittaa ja pystyn saamaan apua tekniseltä tueltamme Ellestä.

Sneak peek

Jostain syystä en ole saanut blogia toiminaan tänään kunnolla ollenkaan! Näiden kahden kuvan lataamiseen on mennyt nyt koko päivä, joten ajattelin luovuttaa taistelun ja yrittää huomenna uudelleen, kun maanantai koittaa ja pystyn saamaan apua tekniseltä tueltamme Ellestä. Huomasin myös, että omalla kännykälläni blogini avaaminen on tällä hetkellä miltei mahdotonta. Jos sinulla on ollut vastaavia ongelmia blogiini tultaessa, niin arvostaisin suuresti jos kertoisit siitä kommenttiosiossa! Helpottaisi varmasti suuresti digitiimiämme tietää, kuinka laaja mahdollinen ongelma on. Käytätkö esim. blogini lukemiseen konetta, puhelinta vai padia? Ja minkä laitteen kanssa sinulla on eniten ongelmia sivujen lataamisessa? Myös kommentointi on varmasti hidasta tällä hetkellä, joten palautetta voi jättää toki myös myöhemmin!

Palataan heti näiden maisemien kuviin, kun saan kuvien lataamisen taas rullaamaan. Mukavaa sunnuntai-iltaa ihanat!

//I'm having huge problems gettting my blog to work today. It took me the whole day to upload these 2 photos. So I decided to publish a little sneak peek and get back to the fight tomorrow when our team at Elle is at work again. Than more pictures of the beautiful city of Guadalest!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*