CATEGORIES
28.10.2014

ELLE Style Awards Outfit

Lifestyle

Illan mekoksi valikoitui Dieselin upea vihreämusta pitsimekko. Rakastuin mekossa erityisesti sen upeaan kirjailtuun helmaan. Korut sain lainaan Spaltilta ja Marja Kurjen laukku onkin teille jo ehtinyt tulla tutuksi. Meikistä vastasi ihana ystäväni Kristiina ja hiuksista kiitos taas Teemulle!

At the ELLE Style Awards 2014

DIESEL Dress

MARJA KURKI Bag

THOMAS SABO Jewellery (Borrowed from Spalt PR)

Joku kommentoi, että miksi ELLE asuani ei ole näkynyt vielä blogissa. Tarkoituksena oli aluksi, että siskoni ottaa kameran mukaan, mutta illan jännityksessä ja siskon voitonhuumassa kaikki meni juhlissa vaan niin nopeasti ohi! Kameraa ei ehditty hakemaan narikasta kertaakaan esille. Asuni taltioitiin kuitenkin punaisella matolla ja ELLEn hauskassa kansikuva-aplikaatiossa. Tässä siis kaksi ainota kuvaa, jotka ovatkin jo ELLEn sivuilla näkyneet. Ensi kerralla pitää antaa kamera jollekkin kaverille mukaan käteen. Juhlissa oli muutenkin niin älyttömästi ihania ihmisiä ja tuttuja, että ilta meni vain kuulumisien vaihtelussa. Punaisella matolla kanssani näkyvät Joonas ja Mikael. Näiden kundien kaa tuli tehtyä myös se Rotsiauki lookbook, jonka saankin varmaan pian näyttää blogissa!

Illan mekoksi valikoitui Dieselin upea vihreämusta pitsimekko. Rakastuin mekossa erityisesti sen upeaan kirjailtuun helmaan. Korut sain lainaan Spaltilta ja Marja Kurjen laukku onkin teille jo ehtinyt tulla tutuksi. Meikistä vastasi ihana ystäväni Kristiina ja hiuksista kiitos taas Teemulle! Kiharoiden oli tarkoitus hieman laskea, mutta jotain ihme liimaa Teemu niihin tunki, koska kiharat pysyivät tuollaisina vielä 2 päivää tilausuuden jälkeenkin, haha.

Tänään on muuten tasan vuosi siitä kun blogini siirtyi ELLE -lehden alle! VUOSI! Miten aika voi mennä näin nopeasti! Haluankin kiittää koko ELLE tiimiä kuluneesta vuodesta ja kaikesta mitä se on tuonut mukanaan. On niin iso kunnia ja ilo olla osa tätä tiimiä. <3

//Someone commented why my ELLE outfit hasn't been on the blog. The truth is we didn't really remember to photograph anything in the gala mayhem! It was all about my sister winning and celebrating her victory. There were also so many familiar faces that I couldn't stop talking with everybody. Such amazing people. Next time I have to give a camera to a friend or something. At the red carpet with me are Joonas and Mikael. We did the Rotsiauki lookbook with these guys and you'll get to see it soon on the blog too!

For my outfit I chose this beautiful Diesel dress. I fell in love with the color and the lace! I also wore some Thomas Sabo jewellery I borrowed from Spalt PR and than ofcourse the amazing Marja Kurki bag you've already seen here in the blog.

Btw today is the first year anniversay of my journey with ELLE magazine! One year! Thats just crazy. I just want to give thanks to the entire ELLE team for the past year. It's been truly amazing and I'm so happy and proud to be a part of this team. <3

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*