CATEGORIES
2.11.2014

9 to 9

Lifestyle

En ole aikaisemmin tehnyt näitä Päivä kanssani -postauksia, mutta välillä päivät koostuvat niin eri osa-aluiesta, että ajattelin kasata tänne yhden hässäkkäpäivän kuvasaldon! Useimmiten työpäivät koostuvat vuorotöistä, kuvaamisesta, kuvien käsittelystä, postauksien rakentamisesta ja tapaamisista, mutta esimerkiksi viime keskiviikkona ehdin ensimmäisen kerran koneelle vasta yhdeksän aikaan illalla! Mitä kaikkea tuli sitten tehtyä?

En ole aikaisemmin tehnyt näitä Päivä kanssani -postauksia, mutta välillä päivät koostuvat niin eri osa-aluiesta, että ajattelin kasata tänne yhden hässäkkäpäivän kuvasaldon! Useimmiten työpäivät koostuvat vuorotöistä, kuvaamisesta, kuvien käsittelystä, postauksien rakentamisesta ja tapaamisista, mutta esimerkiksi viime keskiviikkona ehdin ensimmäisen kerran koneelle vasta yhdeksän aikaan illalla! Mitä kaikkea tuli sitten tehtyä?

9.00-10.30

Aamu alkoi uuden Clarisonic -ihonpuhdistuslaitteen lehdistötilaisuudella Kämpissä. Tilaisuus alkoi kello yhdeksän, eli nousin joskus seitsemän jälkeen. Olen kuullut tästä laitteesta todella paljon kehuja siskoltani, mutta oma hipiäni on sen verran herkkä, etten ole uskaltanut sitä kokeilla. Clarisonicin ammattilaisten kanssa tuli kuitenkin todettua, että laite toimii myös herkkäihoisille erityisen delicate -harjan vuoksi. Ongelmani on aina ollut se, että hellävaraiset puhdistustuotteet eivät ehkä puhdista ihoa niin perusteellisesti ja siksi iholle syntyy myös pintaepäpuhtauksia. Clarisonicia voi käyttää juuri sen oman tutun putsarin kanssa, joten nyt laitan laitteen varovasti testiin. Katsotaan mitä ihoni sanoo! Presentaatiossa oli mielenkiintoinen klippi siitä kuinka Oprah oli suositellut kyseistä laitetta ohjelmassaan ja se oli myyty välittömästi loppuun koko Yhdysvalloista! Aikamoinen vaikutusvalta naisella. Laite lupaa poistaa tehokkaasti ihon epäpuhtauksia ja tuomaan upeaa tervettä hehkua iholle. Laitetta on myös tarkoitus käyttää jokainen päivä normaalin pesurutiinin yhteydessä eikä tehohoitona.

10.30-11.00

Lehdistötilaisuuden jälkeen kävin nopeasti piipahtamassa Polhemin PR -toimistolla. Teen yhden yhteistyökamppanjan Zalandon kanssa ja kävin Polhemin toimistolla hakemassa muutamia juttuja kampanjan kuvaamista varten. Kampanjan myötä matkustan myös tässä kuussa Berliiniin, josta lisää myöhemmin!

11.30-13.30

Polhemilta matkasin täysin toiselle puolelle Helsinkiä Kauppakeskus Kaareen! Olin sopinut kuvausajasta Pentikin ja VM Carpetin kanssa (perjantain yhteistyöpostaus) ja minun tuli olla paikalla viimeistään puoleltapäivin. Liikkeiden kuvaamiseen meni pari tuntia, mutta kuvaamisen lisäksi tein liikkeissä myös muutamia ostoksia kotia varten. Kävin myös Prismassa ostamassa lisää puuroa, joka pääsi loppumaan aamulla! Pieni arkidetsku. Olisin käynyt myös pähkinäostoksilla Punnitse & Säästä -liikkeessä, mutta seuraavat treffit oli sovittu kello 14.00 Milttonin Showroomille Julian kanssa.

14-15.30

Nyt on ns. pressiviikot käynnissä, kun jokaisen PR -toimiston showroomit esittelevät tulevan 2015 kevään ja kesän mallistot! Olikin hauska käydä aluksi kuvaamassa joulukoristeita Pentikissä ja sitten pääsin ihastelemaan ensi kesän vaatteita ja bikinejä Milttonin Showroomille. Silmääni pistivät erityisesti Never Denimin ja Björn Borgin tulevat mallistot! Never Denimiltä tulossa ihanaa Pocahontas mokkaa kesäksi ja Björn Borgilta taas todella upeita uimapukuja ja sporttivaatteita. Joskus lukijat kommentoivat, miten ärysttävää se on kuin bloggaajat ravaavat näissä pressipäivissä, mutta itse en ole tätä oikein ymmärtänyt. Jos esimerkiksi blogini tarkoitus on jakaa inspiraatiota, niin ainakin itselleni pressipäivillä käynti auttaa hahmoittamaan, miltä ensi kauden trendit näyttävät. Niistä aina poimin sitten omat lempparitrendini ja sovellan niitä asuiksi tänne blogiin, joista toivottavasti joku saa jotain itselleen. Vähän sama idea, miten muotitoimittajat kiertävät pressipäiviä ja varaavat vaatteita eri lehtien kuvauksiin kevään ja kesän numeroita varten, joista myös haetaan inspistä.

Milttonilta suunnistimme vielä viereisen Republic showroomin pressipäivään.

15.30-16.00

Aina kannattaa ottaa asukuvia jos suinkin on mahdollisuus ja me kovasti yritimmekin Julian kanssa saada jotain fiksua aikaiseksi eräällä Uudenmaankadun sisäpihalla aikataulujen välissä :D Tuuli ja lievä sadetihku olivat meitä vastaan, mutta kyllähän me molemmat saatiin ihan julkaisukelpoiset kuvat puolessa tunnissa aikaiseksi! Joskus näin.

16.00-17.00

Kumpikaan meistä ei ollut ehinyt syömään kunnon lounasta koko päivän aikana, joten suunnistimme Uudenmaankadun Sushibaariin pikaiselle lounas/dinnerille. Onneksemme olimme ravintolassa sellaiseen aikaan, että saimme nopeasti ruoan pöytään ja pystyimme hengähtämään hetken. Tuli kuunneltua Julian Canada tarinoita silmät pyöreinä ja suunniteltua tulevan viikonlopun Halloween asuja vedet silmissä. Olimme ehkä myös hieman väsyneitä, joten pahoittelut kanssaruokailijoille jos räkätyksemme kaikui pöytäänne.

17.00-19.00

Safkan jälkeen suunnistimme takaisin Republicin showroomille, jossa osallistuimme Canonin valokuvauskoulutukseen! Koulutuksen tarkoituksena oli saada vinkkejä hämärässä kuvaamiseen näin talven tullen. Koulutukseen osallistui meidän lisäksi noin 10 muuta toimittajaa ja bloggaajaa. Koulutuksen jälkeen tulin siihen tulokseen, että minun on hankittava irrallinen salama Canonin kameraani. Iltatapahtumissa olen nyt käyttänyt Olympuksen pokkaria, joka on ollut myös äärimmäisen hyvä! Se oli mukana myös eilisissä Halloween bileissä.

19.00-20.00

Koulutuksen jälkeen lähdin vielä käymään Forumin Vila -vaateliikkeessä, jossa järjestettiin pieni ostosilta yhdessä ELLEn lukijoiden kanssa torstaina. Kävin liikkeessä katsastamassa ennakkoon vähän tiloja ja valikoimaa, jotta osaisin kuvata tapahtuman mahdollisimman hyvin seuraavana päivänä. Valitsin itselleni myös valikoimasta muutaman vaatteen tapahtumaa varten. Ostosillasta ja VILA -asusta tulossa huomenna kuvia blogiin!

20.00-21.00

Kahdeksan aikaan illalla pääsin vihdoin kotiin ja avasin tietokoneeni ensimmäistä kertaa. Minun piti vielä viimeistellä seuraavan aamun postaus koneella ja käydä läpi kaikki mailit, joita oli paukkunut päivän aikana. Vähän iltapalaa kylkeen ja villasukat jalkaan, niin ei ollut niin paha rästi vaikka olisin voinut mennä suoraan nukkumaankin! Olen tosin koukuttanut itseni ihan täysin nyt Greyn Anatomiaan, jota en ole siis aikaisemmin koskaan katsonut! Työpäivän päätteeksi laitoinkin Netflixin pyörimään vielä tunniksi ennen sänkyyn menoa.

Siinä se oli! Koneella kykkimisen sijaan vähän erilainen päivä kaikennäköistä aktiviteettia ja tapahtumaa, joista usein päiväni ja viikkoni koostuvat. Onneksi olin jo ehtinyt käsitellä seuraavan aamun postauksen kuvat, koska muuten tunnit olisivat vierähtäneet helposti puoleen yöhön. Toisaalta joskus on taas niitä päiviä, kun kalenterissa ei ole mitään pakollista ja voin rauhassa tehdä vain koneella töitä! Ne päivät ovat ihania, mutta jos päivät koostuisivat pelkästään kotona istumisesta, tulisin hulluksi!

Nyt päiväni koostuu pizzan hausta ja limusta... ja siitä sohvasta. Sohva on tänään ystäväni. Ihanaa sunnuntaita kaikille!

//Way too tired to translate! But here's some random pictures from my day last week. A lot of press stuff, some quick outfit shooting, quick sushi, camera school and than some work at home. Was a busy day, but I don't mind! I sit on the computer so much that it's nice to just run around sometime.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*