CATEGORIES
12.11.2014

Halloween

Lifestyle

Ai, että meillä oli hyvät Halloween bileet Adamsissa toissa lauantaina! Oli mahtavaa, miten paljon kaikki olivat panostaneet asuihin. Niinkuin kerroin aiemmin, ei oma asuni ehkä avaudu muille niin hyvin kuin kaveriporukallemme. Olin pukeutunut nimittäin Wögäksi (Zombie boy).

Photos: Julius Konttinen Lara Croft, Superman, Mugatu, Britney Spears, Jean-Paul Gaultier, Zombie boy ja keitä meitä nyt oli :D

Ai, että meillä oli hyvät Halloween bileet Adamsissa toissa lauantaina! Oli mahtavaa, miten paljon kaikki olivat panostaneet asuihin. Niinkuin kerroin aiemmin, ei oma asuni ehkä avaudu muille niin hyvin kuin kaveriporukallemme. Olin pukeutunut nimittäin Wögäksi (Zombie boy). Wögä eli Joonas Wörlin on parhaita ystäviäni ja huikea supliikkimies. Minulla ei varmaan koskaan ole ollut niin hauskaa kuin tässä roolissa. Wögän ilme oli myös kultaakin kalliimpi, kun näki minut ensimmäisen kerran. Edustin tyylilläni tietenkin Joonaksen Rotsiauki -vaatemerkkiä, mutta tästä syystä monet ystävämme luulivat minun pukeutuneen eka Mikluksi! Miklu kun on kävelevä mainostaulu koko brändille. Huomenna julkaisenkin Rotsiauki drop2 lookbookin, jonka kuvasin poikien kanssa kesän lopussa.

Kiitos näistä kuvista Juliukselle! Oman kamerani kuvat olivat yhtä sekavia kun illan meininki.

//Oh man we had a blast at Halloween! It was amazing how everybody put effort into their costumes. I was dressed as one of my best friends Wögä (Zombie boy). He is the guy behind the clothing brand Rotsiauki. The look on his face when he saw me was priceless! I had so much fun imitating him the entire night. A lot of our friends first thought I was the artist Mikael Gabriel, who rocks the Rotsiauki clothes a lot. I'm actually going to publish the Rotsiauki drop2 lookbook tomorrow! I shooted the lookbook together with the boys some months ago.

Thanks to Julius for these pictures! My photos were as confusing ase the athmosphere in Adams on Halloween.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*