CATEGORIES
13.11.2014

ROTSIAUKI / Lookbook

Lifestyle

Tässä otoksia lookbookista, jota kuvasimme Suvilahdessa kesän lopussa. Projekti toteutettiin puhtaasi kaveriporukalla ja oli todella hauskaa vaihtelua kuvata vaihteeksi myös kundeja! Minulle isoin haaste oli kuvata useampaa kuin yhtä henkilöä samaan aikaan.

Rotsiauki

Tässä otoksia lookbookista, jota kuvasimme Suvilahdessa kesän lopussa. Projekti toteutettiin puhtaasi kaveriporukalla ja oli todella hauskaa vaihtelua kuvata vaihteeksi myös kundeja! Minulle isoin haaste oli kuvata useampaa kuin yhtä henkilöä samaan aikaan. Otoksia oli päiviltä yli 1500 ja kokeilimme kaikkia vaihtoehtoja, taustoja ja yhdistelmiä. Meillä oli myös mimmimalli mukana kuvauksissa, mutta jotenkin loppujen lopuksi totesimme, että vähempi on enemmän ja kuvasimme Kevinin ja Miklun kahdestaan ja yksitellen Suvilahden isolla kentällä kaikessa yksinkertaisuudessaan. Näin vaatteet tulivat eniten esille ja tyyli pysyi puhtaana. Näitä kuvia ei ole myöskään käsitelty juuri lainkaan, jotta fiilis ja tunnelma pysyisi aitona. Näitä pitäisi tehdä tulevaisuudessa lisää, jotta oppisi enemmän tämänkaltaisesta tuotannosta!

//Here's some shots from the Rotsiauki lookbook we shooted in the end of the summer. We did this project purely with our friends, so it's not a professional production. The most difficult part for me was to shoot more than 1 person at a time! We also had a girl model in the shoot, but somehow we ended up just using the really simple basic photos from the Suvilahti field. We had so many variations with concrete, graffiti etc. but sometimes less is more. The clothes come out way better this way. These photos also haven't been photoshopped so the feeling is real and simple. Just raw material from the clothes.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*