CATEGORIES
9.9.2017

FREE TIME

Lifestyle

Eilen kellään ei ollut mitään erikoista ohjelmaa, joten nautimme ihanan aurinkoisesta Nycistä pyörien vaan ympäriinsä! Aamulla suunnistimme eka brekulle (iknoniseen) Butcher's Daughter brunssipaikkaan, mutta nopeasti koko meidän porukka totesi, että koko paikka on aivan liian yli hypetetty. Vaikka paikka onkin söpö, niin ruoka ei kyllä todellakaan ole hintansa arvoista. 4 hengen brunssi maksoi  yli 200 dollaria, joka oli minusta ihan älytöntä. Ei siis ainakaan omalle suosituslistalleni. 

Brunssin jälkeen vaihdoimme majoitusta hotellilta AirBnb kimppakämppään tyttöjen kanssa! Sisko lähtee jo tänään takaisin Suomeen Metin kanssa, mutta tänne kämpille meitä jää vielä Julia, Jekku, Sara, Elisa, Marianna, Jenni ja Johanna. Kunnon kommuuni pystyssä! 

Tänään olen koko päivän kuvauksissa kiinni, mutta illalla tarkoituksena olisi mennä syömään porukalla ja lähteä ehkä vähän haistelemaan Nycin yöelämää. Lauantai-ilta kuitenkin. Onneksi pahin jetlag on jo takanapäin, niin emme ehkä nukahda illallispöytään, kuten viimeiset illat!

//Free day in New York! Spend the day brunching and walking around. The weather is perfect now and it almost feels like summer!//

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*