CATEGORIES
8.9.2017

DNA & uusi Nokia 8

Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö: DNA Oyj
Käsi ylös jos sinunkin ensimmäinen oma puhelimesi oli Nokia? Muistan miten hienoa joskus aikoinaan oli lainata äidin tiiliskiven kokoista kännykkää, mutta mikään ei ollut niin siistiä kuin se, että sai ihka oman puhelimen käyttöön. Se oli kova juttu, vaikka enimmäkseen sillä ekalla Nokia puhelimella tulikin käytettyä aikaa vaan matopelin hakkaamiseen. Myös legendaarisen Nokia tunen soidessa tiesi aina, että se on jompi kumpi äiti tai isi joka soittaa. Muuhun ei puhelimella oikein ollut virkaa. En kyllä silloin olisi osannut kuvitellakaan miten isossa roolissa kännykkä tulisi elämässäni vielä olemaan. Niin arjessa kuin nyt myös työnikin puolesta.
Nokia brändinä on varmasti monen muunkin suomalaisen sydäntä lähellä ja sen vuoksi onkin kunnia olla osana uutta DNA & Nokia 8 -yhteistyökampanjaa! Minulla on nimittäin nyt käytössä täällä New Yorkin muotiviikoilla uusi Nokia 8 puhelin DNA:lta, jota tulen testailemaan aktiivisesti viikon aikana varsinkin Instagramin puolella. Suunnitteilla on toteuttaa ainakin ”päivä kanssani” tyyppinen sisältö Instaram storyyn sekä nappaa puhelimella paljon street style kuvia. Puhelimessa on niin hyvä kamera, että tämä on vihdoin mahdollista. Muistakaa siis seurata aktiivisesti kaikkea myös Instagramin puolella!

Pääsin jo itseasiassa viime viikolla ottamaan vähän ensituntumaa puhelimeen Gloria Fashion Showssa, mutta puhelimen kuvalaatu ei päässyt silloin ollenkaan oikeuksiinsa. Puhelin tallentaa niin korkearesoluutioista kuvaa, että se oli hieman liikaa Instagramin pyöritettäväksi. Sain onneksi kuvakokoa pienennettyä suoraan puhelimen omista asetuksista, joka helpotti heti hommaa somea ajatellen. Pitää kyllä testata jos Nokia 8 kameran täysresot toimisivat sitten edukseen esimerkiksi blogikuvissa! Kaikki puhelinkuvat kun ovat tuttuun tapaan olleet blogissa aina ihan kamalaa pikselimössöä. Olisi kyllä mahtavaa jos pystyisin välillä tekemään postauksia myös suoraan puhelimesta.
Gloria illan aikana testailin kaikkia puhelimen uusia ominaisuuksia ja lemppareiksi muodostui kyllä heti super hauska bothie -toiminto (etu- ja takakamera samassa kuvassa) sekä bokeh -efekti, jonka avulla kuvattu kohde on super tarkka, mutta tausta sumea. Sama idea, kun järjestelmäkameralla kuvaisi mahdollisimman isolla aukolla. Loistava etu siis omien kuvieni kannalta. Huomasin myös puhelimen 360audio ominaisuuden olevan todella kova ja piti ihan oikein varoa omaa huutoa julkaisuissa. Ensireaktiona on myös pakko mainita puhelimen käyttöjärjestelmän helppous, sillä en ole käyttänyt anroid puhelinta nyt vuosiin, mutta tämän kanssa ei ole ollut mitään ongelmia, vaikka olenkin tottunut apple maailmaan. Kaikin puolin siis hyvät ensikokemukset ja nyt Nycissä pääsen vielä varmasti pintaa syvemmälle! Puhelimessa on nimittäin paljon muitakin ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tukemaan sosiaalisen median sisällön tuottoa.

Kuvaamme huomenna täällä Nycissä myös TV-mainoksen kampanjaan liittyen, josta olen todella innoissani. Tapaankin kuvausryhmän ja DNA porukan kohta pienen suunnittelupalaverin merkeissä, jotta saadaan kaikki aikataulut kuvauksien kannalta yhteen huomiseksi. Kuvauksistakin tulossa varmasti paljon behind the scenes materiaalia huomenna Instagramin puolelle.

BIK BOK Jumpsuit

NEVER DENIM Jacket

ZARA Heels

CHANEL Bag

Laittakaa ihmeessä kommenttiboksiin kommentteja jos uudesta puhelimesta heräsi tässä vaiheessa jotain kysymyksiä, mutta ainakin Nokia 8 puhelin on nyt saatavilla kaikista DNA myymälöistä sekä nettikaupasta hintaan 579,00€! DNA etuna voit kuitenkin saada jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa halutessasi. Laitteen ostamiseen ei myöskään liity mitään kytköksiä ja laitteen oston yhteydessä saat pidennetyn 3 vuoden takuun (normaali takuu puhelimessa 2 vuotta). DNA etuna on myös vaihtohyvitys, eli voit saada nykyisestä ehjästä ja toimivasta laitteestasi rahanarvoisen edun puhelimen vaihdon yhteydessä. Älä siis jätä vanhaa puhelinta pölyttymään laatikkoon, vaan ota se mukaan jos kännykän vaihtaminen on sinulle ajankohtaista.

Nyt takaisin New Yorkin sykkeeseen. Seuraavaksi kuvia meidän ekoista päivistä täällä! Palataan siis pian ja ihanaa viikonloppua kaikille!

Photos of me - Kriselda Mustonen

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Olli K.

    Tuo oli oikeasti hauska kuulla, että laite on helppokäyttöinen myös apple-maailmasta tuleville. Vaimon tulevaisuuden puhelinta silmälläpitäen…