CATEGORIES
29.11.2014

Joululahjaideoita osa 1/2

Lifestyle

Joululahjojen hankkiminen on mielestäni joka vuosi yhtä stressaavaa. En ole koskaan ajoissa liikenteessä ja voin hyvinkin vielä aaton aattona kysellä lahjatoiveiden perään. Lahjojen antaminen on kuitenkin aina yhtä ilahduttavaa ja silloin lahjojen hankkimisen stressistä ei ole tietoakaan.

*Yhteistyössä Kauppakeskus Kaaren kanssa

Joululahjojen hankkiminen on mielestäni joka vuosi yhtä stressaavaa. En ole koskaan ajoissa liikenteessä ja voin hyvinkin vielä aaton aattona kysellä lahjatoiveiden perään. Lahjojen antaminen on kuitenkin aina yhtä ilahduttavaa ja silloin lahjojen hankkimisen stressistä ei ole tietoakaan. Tänä vuonna kävin kuitenkin jo hyvissä ajoin kuvailemassa teille joululahjaideoita Kauppakeskus Kaaren monipuolisesta valikoimasta. Totesin, että saan sieltä ostettua kertaheitolla kaiken tarvitsemani! Palkkapäivän koitettua suuntaan tänne isojen kärryjen kanssa ja aion kerrankin välttää jouluviikkona juoksemisen keskustan ihmismassassa. Tässä postauksessa tulee lahjaideoita äidille, isälle, siskolle ja veljelle. Seuraavan osan postauksessa ideoita poikaystävälle, langolle, kälylle, anopille ja lapsille. Minulla on jotenkin ihan kauheat paineet siitä, mitä ostan esimerkiksi 2-vuotiaalle siskonpojalleni. Haluan, että tädin lahja on se paras lahja.

SPOILER ALERT OMA PERHE ÄLKÄÄ LUKEKO TÄSTÄ ETEENPÄIN!

Äidille

Mehulinko 49,00€ / PRISMA

Ainakin oma äitini on aivan yhtä innostunut hyvinvoinnista kuin minä, joten ajattelin ehkä ilahduttaa häntä tänä vuonna mehulingolla, joka on omaankin arkeeni tuonut niin paljon väriä ja iloa. Tämän lahjan perusteluun voi käyttää myös upean ja valovoimaisen ihon saamista vitamiinirikkaiden mehujen ansiosta. Varmasti uppoaa. Äidille löytyi mahtavia lahjajuttuja myös Pentikistä ja Life-myymälästä.

Isälle

Sandwich Grill 24,95€ / PRISMA

Dekkareiden lisäksi ainakin oma isä, tuo herkkivoileipien kuningas, varmasti ilahtuisi myös lämpöisten voileipien nautiskelusta.

Siskolle

Korulipas 99,90€ / KULTAJOUSI

Ihastuin ainakin itse tähän valkoiseen korulipastoon, jossa kaikki sormukset, kaulakorut, kellot snm. pysyisivät hyvässä järjestyksessä. Valkoinen nahkalipas toimii sistuselementtinäkin ihanasti esimerikiksi isosiskoni valkoisella meikkipöydällä.

Takeaway smoothiekannut 29,00€ / PRISMA

Pikkusiskoni on kova treenaaja. Hän rakastaa laillani supersmootheja ja siksi mietin näitä käteviä takeaway kannuja hänelle! Kannu on niin näppärä ottaa mukaan esimerkiksi luennoille mukaan. Siskoille ja siskopuolille löytyi loistavia vaihtoehtoja myös Body Shopista, Sokokselta ja Top Sportista. Kaaresta löytyy myös DB Nails -kynsihoitola, josta voi hakea lahjakortin siskolle.

Veljelle

Puhelintarvikkeita / CLAS OHLSON

Kannettava kaijutin 19,95€ / PRISMA

Minulla ei omia veljiä ole, mutta etsiessä poikaystävälle ja langolle lahjoja tuli myös nämä vastaan. Jos minulla olisi pikkuveli, olettaisin hänellä olevan käyttöä pienelle matkakajarille. Itseänikin jäi tämä kajari hieman kutkuttamaan. Niin näppärä kaveri esimerkiksi rannalle je puistoon!

Vaikka lahjojen ostaminen on aina tuntunut minusta hieman työläältä, rakastan silti yli kaiken lahjojen paketoimista! Olenkin täällä blogissa jakanut kuvia kultasen hopeista glitterikasoista. Rakastan äitini tavoin sitoa myös pieniä koriste-esineitä pakettien nauhoihin kiinni. Kaikki tarvitsemani paperit, nauhat ja koristeet ovat aina löytyneet Kaaren Prismasta. Täällä on yksinkertaisesti kaikki, mitä tarvitsen.

TO BE CONTINUED...

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*