CATEGORIES
11.12.2014

BDAY – Mitä opin 27-vuotiaana?

Lifestyle

Happy birthday to meeeee! Tänään täytin 28 vuotta, joka merkitsee jälleen yhden askeleen ottamista kohti kammottua kolmeakymppiä. No ei. Vitsi vitsi. Ajattelin teille listata asioita, joita opin koulun ulkopuolella ollessani 27-vuotias. Osa aika hölmöjä ja arkisia asioita, mutta nämä asiat jäivät ainakin mieleen viime vuodelta.

Happy birthday to meeeee! Tänään täytin 28 vuotta, joka merkitsee jälleen yhden askeleen ottamista kohti kammottua kolmeakymppiä. No ei. Vitsi vitsi.

Olen äärimmäisen tyytyväinen siihen mitä elämäni sisältää juuri tällä hetkellä. Ensimmäistä kertaa tunnen olevani elämässä oikealla polulla ja ahdistava tietämättömyys ei enää vaivaa minua samalla tavalla kuin ennen. Jotain hyvää siis kaikista kertyneistä vuosista ja kokemuksista. Olen varsinkin tämän vuoden aikana oppinut miten suuri merkitys esimerkiksi työllä on elämään. Jos nauttii siitä, mitä tekee elääkseen, heijastuu se positiivisesti kaikkiin muihin elämän osa-alueisiin. Hyvän flown myötä uuden oppimisen jano on kasvanut ja päätin hakea ensi vuonna uudestaan kouluun! Tästä lisää myöhemmin. Sitä ennen ajattelin kuitenkin listata asioita, joita opin koulun ulkopuolella ollessani 27-vuotias. Osa aika hölmöjä ja arkisia asioita, mutta nämä asiat jäivät ainakin mieleen viime vuodelta.

27-vuotiaana minä opin:

- kuvaamaan manuaalilla

- ymmärtämään eri linssien toimivuutta eri tilanteissa

- käsittelemään valokuvia

- olemaan luonnollisesti myös ammattivalokuvaajien edessä

- palastantekoa naistenlehteen

- tekemään isoäitini reseptin mukaisesti stroganoffia

- tekemään muutenkin parempaa ruokaa (mieheni sanoin)

- arvostamaan turkkilaista keittiötä

- keittämään täydellisen kananmunan

- leikkamaan sipulin oikein (kiitos Julian)

- kertomaan mitä autoa ajan värin ja merkin lisäksi :D

- olevani liian laiska ripsipidennysten pitämiseen

- lukitsemaan aina matkalaukkuni matkustaessa (Miami episodi)

- rakastavani katutaidetta

- kierrättämään

- ostamaan vähemmän ja fiksummin

- että kaikkia ei voi miellyttää

- kasvattamaan paksumman nahan

- että joskus vaihtamalla paranee

- tuntemaan kourallisen upeita ihmisiä

- puhumaan ruotsia paremmin

Listaa katsoessani huomaan lähes kaiken olevan ainakin osittain blogini ansiota. En olisi vielä vuosi sitten ajatellut, kuinka paljon uutta tämä kaikki toisi elämääni. Paljon on asiat muuttunut. En esimerkiksi usko, että kaksi vuotta sitten minulla olisi ollut mitään annettavaa kenellekkään. Nyt uusien asioiden myötä olo on rehellisesti inspiroitunut vaikka kuinka klisee sana se olisikin bloggaajan suusta. Tästä on todella hyvä jatkaa, joten tervetuloa ensi vuosi!

Illalla menemme pienen porukan kesken syömään ravintola Mercattiin ja huomenna luvassa on pientä pikkujoulu/synttärihuumaa keskustassa tyttöjen kanssa. Mahtava synttäriviikonloppu toivottavasti siis edessä luvatusta myrskystä huolimatta.

P.S Sain aamulla neronleimauksen ja käytin kirkasvalolamppua näiden kuvien ottamisen apuna! Olohuone oli niin pimeänä, mutta mikäs parempi kuvitus tähän postaukseen kuin kauniit syntymäpäiväruusut.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*