CATEGORIES
18.12.2014

Those Timberlands

Lifestyle

Aurinko! Tuo kirkas ilon ja valon lähde. Ollut niin hyvä mieli pari päivää, kun kuvaushommat ovat rullanneet upeiden kelien ansiosta. Uskalsin myös ajaa uudet kengät sisään näillä ilmoilla.

Photos: Eevi Teittinen

DIESEL Parka

ZARA Jumper

DIESEL Leather pants

BECKSÖNDERGAARD Scarf

TIMBERLAND Shoes

Aurinko! Tuo kirkas ilon ja valon lähde. Ollut niin hyvä mieli pari päivää, kun kuvaushommat ovat rullanneet upeiden kelien ansiosta. Uskalsin myös ajaa uudet kengät sisään näillä ilmoilla. Miten Timberlandeista onkin nyt ihan viime aikoina tullut kunnon buumi? Tätä paria sain metsästää oikein olan takaa. Ihastuin nimenomaan tähän korkeavartiseen malliin ilman sitä perinteistä nahkareunusta, mutta kaikki parit tuntuivat olevan kunnolla kiven alla. Ehkä joulupukki on ehtinyt hamstrata kaikki parit varastoonsa. Huomenna kerron superkikan kenkien suojaamiseen, jonka opin muutamalta poikakaveriltani! Varsinaisia fanaatikkoja, mitä tulee kenkien huolenpitoon.

//I've been so happy because of the sun! Makes photographing soooo much easier. I also broke in my new boots. I relly like this longer version without the classic black leather part. Tomorrow I'll share a great tip to protect your new shoes!

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*