CATEGORIES
22.12.2014

X-MAS SALE CODE

Lifestyle

Olen käyttänyt näitä Nelly.comista hankkimiani bootseja todella paljon tänä talvena. Niistä on tullut myös paljon kyselyjä blogin kommenttiosioon. Kengät loppuunmyytiin nopeasti, mutta nyt niitä on tullut sinne lisää!

Nelly.com boots

Olen käyttänyt näitä Nelly.comista hankkimiani bootseja todella paljon tänä talvena. Niistä on tullut myös paljon kyselyjä blogin kommenttiosioon. Kengät loppuunmyytiin nopeasti, mutta nyt niitä on tullut sinne lisää! Jouluna Nelly.comissa alkaa myös hurjat alennusmyynnit, jossa iso kasa tuotteita todella hyvillä alennuksilla. Alennukset yltävät jopa 70 prosenttiin. Koodilla XXKIRA pääset kuitenkin aleen nyt heti ennen kaikkia muita! Kannattaa siis käydä katsomassa muutama joululahja myös itsellesi.

Aleen pääset tästä.

//I've worn these Nelly.com boots a lot this season. A lot of you have also asked about the shoes here in the blog. They were sold out really quickly, but are now back in stock. Nelly.com annual xmas sale is also almost here. It opens on christmas eve, but with the code XXKIRA you can hit the sale before everyone else! The sales go up to 70%, so go and check out some nice xmas presents for yourself too.

Sale over here.

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*