CATEGORIES
15.7.2017

ELLOS LEMPPARIT KOTIIN

HOME

Sisustuskuume on vallannut minut kyllä nyt aivan täysin ja muotiverkkokauppojen sijaan notkun nykyään tunteja etsien erilaisia tauluja, mattoja, lamppuja ja koriste-esineitä uuteen kotiin. Ellos on ollut ehdottomasti yksi lempipaikoistani tehdä löytöjä kotiin ja ajattelinkin listata tähän muutamia lempilöytöjäni sieltä. Tällä hetkellä odotan tuon Panaji-maton saapumista postissa! On ollut todella vaikea löytää sopivaa isokokoista mattoa makuuhuoneeseen, mutta uskon tämän istuvan sinne täydellisesti. Olohuonekin alkaa pikku hiljaa olemaan kasassa kunhan saan sohvapöydän sinne hankittua.

Olen kyllä koko tämän kotiprojektin myötä yllättynyt siitä millainen sisustusmaku minulla oikeasti onkaan. Tiesin aina, että suosin mielelläni neutraaleja sävyjä, mutta tykkään selvästi myös erilaisista kuoseista ja tekstuureista varsinkin kankaissa. Kuvailisin sisustusmakuani tällä hetkellä boheemin moderniksi. Saa nähdä mihin kaikkeen se tässä vielä kehittyy ja venyy! Ihanan uusi ja virkistävä aluevaltaus itselleni.

//Ellos home webshop favorites at the moment.//

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Sara

    Moikka! Katsoin juuri tuota samaa mattoa ellokselta, ja minun silmääni se näyttää tuossa kuvassa harmaalta, mutta maton tiedoissa väri on vihreä. En millään löytänyt matosta muita kuvia netistä, niin kysynkin siksi nyt, että jos matto on sinulle jo saapunut, niin onko se tosiaan vihreä vai harmaa niinkuin kuva antaa ymmärtää? :D

  • Eveliina

    Apua tuo vaaleanpunainen Lennox -tuoli! Leuka loksahti auki miten upea! Upeita juttuja muutenkin, uusia sisustuskuviasi odotan koko ajan – rempatusta kodistasi on tulossa (ja on jo!) mieletön :)