CATEGORIES
16.6.2017

MAKUUHUONE ENNEN & JÄLKEEN

HOME

ELLOS Sängynpääty*

ELLOS Tuoli*

ELLOS  Ruukku*

ELLOS & JOTEX Koriste-esineet*

JOTEX Koristetyynyt

BALMUIR Lakanat

BALMUIR Päivä- ja torkkupeitto

KALUSTE10 Yöpöydät

IKEA Lamput

Moikka kaikki! Kuten varmaan huomasitte, niin sivut olivat hetken aikaa alhaalla päivityksen vuoksi. Muuten kaikki on täällä sisällön puolesta entisellään, mutta fashion & lifestyle puolet löytyvät nyt jatkossa yhden feedin alta. Tämä on ollut useamman lukijan toive ja itsekin olen huomannut, että varsinkin tarinan kerronnan kannalta kaksijakoisuus on aiheuttanut vähän hankaluuksia, kun teksti pomppii edes takaisin. Varsinkin esimerkiksi reissujen aikana. Nyt kaikki löytyy taas yhdestä pötköstä, mutta eri kategoriat helpottavat kuitenkin löytämään juuri sinua eniten kiinnostavan aihealueen postaukset! Toivottavasti tykkäätte muutoksesta ♥

Nyt kuitenkin sisustusjuttujen pariin! Tauluja ja ruukkukasveja lukuunottamatta makuuhuone alkaa olemaan nimittäin valmis ja vitsit mikä muutos tuosta entisestä onkaan. Kämppä oli kyllä ihan sillisoppa nyt viimeiset pari vuotta, enkä vain jaksanut tehdä sille yhtään mitään. Onneksi tuli otettua itseä niskasta kiinni sen suhteen vihdoin. Olen remonttiin kyllä ihan äärimmäisen tyytyväinen ja ihan uudenlainen rakkaus on syttynyt nyt koko asuntoa kohtaan. Ihan erilainen fiilis tulla kotiin! Pikkasen remontti vei kyllä energioita, mutta nyt reissun jälkeen on ollut taas ihan uudenlainen into saada kaikki täällä valmiiksi. On vaan ihan älyttömän kallista puuhaa tämä kodin laittaminen, niin yksi huone kerralla tässä edetään. Aika paljon on kuitenkin jo nyt ehtinyt muuttua tässä puolen vuoden projektin aikana, sillä koko kodin uudistus lähti käyntiin tammikuussa! Niin nopeasti se aika vaan kuluu.

Makuuhuoneeseen halusin mahdollisimman rauhoittavan tunnelman, jonka vuoksi olen edennyt pääsääntöisesti valkoisella ja harmaalla, mutta tämän lisäksi huone tarvitsee ehdottomasti vielä vähän eloa viherkasvien sekä taulujen muodossa. Olen saanut Snapchatissa sekä Instagramissa paljon kyselyjä tuosta sängynpäädystä ja se on tosiaan ELLOS.fi kodin sisustus puolelta hankittu! Metallinen kehikko tuo mielestäni ihanaa kontrastia vaaleaan huoneeseen. Se on ehdottomasti iso suosikki elementtini koko makuuhuoneessa. Iso kiitos tämän bongaamisesta menee Eveliinalle, joka on auttanut minua asunnon sisustuksen suunnittelussa. Yöpöydät löysin pitkän etsinnän jälkeen lopulta Kaluste10:stä ja tuo betonimainen pinta on kyllä myös jotain, joka puhuttelee minua paljon. Mietin juuri vastaavanlaisen sohvapöydän hankintaa vielä olohuoneeseen.

Nyt kerään kimpsut ja kampsut kasaan ja lähden viettämään polttareita mökille Nuuksioon! Huomenna polttarit vaihtuvat lennosta häihin (ei sama morsian onneksi) ja matka jatkuu heti aamusta Tammisaareen poikaystäväni kanssa. Aikamoinen viikonloppu siis luvassa ja vitsit missä keleissä vielä!! Kiitos sääjumalat. Tämä oli mahtava lahja. 

*Mainoslinkki / Addlink

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anne

  Minua kiinnostaa minkäläinen on kattovalaisin tässä huoneessa :)?
  Pöytävalaisimet kyllä 10+!

  • Kira Kosonen

   Ellokselta!!

 • Satu

  Hei.,mitä teit lattialle että sait sen tuollaiseksi valkoiseksi?onko uusi materiaali vai maalattu? Minulla samanlainen tumma lattia josta haluaisin eroon.

  • Kira Kosonen

   Lattia vaihdettiin remontin yhteydessä vanhasta laminaatista valkoiseen parkettiin :)

 • Iina

  Hyvä muutos blogiin ja WAUTSI WAU MIKÄ MAKUUHUONE😍 Ihanan raikas, mutta ei kuitenkaan mikään “valkoinen unelma.” Mukavasti tuo särmää sängynpääty ja yöpöydät. Me like! Ihanaa ja ikimuistoista viikonloppua!