CATEGORIES
13.4.2017

JOTEX LEMPPARIT

HOME

*Kaupallinen yhteistyö: Jotex

SVEG ruokapöytä 

ULRICEHAMN tuoli

KRONHALL metallikulho

WIRE lyhty 

LINNEA aluslakanat

MADRID lamppu

LORCIA bukleematto

SEVILLA kattovalaisin ruukulla

Uuden asunnon pohja on nyt täysin valkoinen, mutta kokonaan valkoista/vaaleaa kotia minun ei ole missään nimessä tässä tarkoitus rakentaa. Valkoinen pohja tuo vaan mieletöntä valoa ja raikkautta, jota tarvitsen valokuvaamisen kannalta. Muuten asunto vaatii vielä paljon pehmeyttä ja lämpöä, jotta se näyttäisi omalta. 

Värit joita tulen hyödyntämään ovat eri sävyiset harmaat, norsunluu, musta sekä mahdollisesti jotain hentoja värejä erilaisten kuosien seassa. Varsinkin väri dusty rose viehättää tällä hetkellä silmääni. Sisustusmateriaaleissa suosin pellavaa, metallia, messinkiä, betonia sekä puuta. Aion hankkia kotiin myös jonkin verran viherkasveja tuomaan eloa ja tunnelmaa! Siisti valkoinen pohja tulee saamaan siis vielä todella paljon kontrastia erilaisista elementeistä ja uskon lopputuloksen olevan juuri sellainen ihanan rento ja boheeminen, mitä haluan. 

Makuuhuoneen uudistusten jälkeen katse onkin jo kovasti asunnon muissa huoneissa ja keräsin tähän nyt muutamia suosikkijuttujani Jotexin valikoimasta. Tämä kollaasi antaakin jo aika hyvin osviittaa siitä, minkälaista maailmaa haen nyt uuteen kotiin. En ole siis itse oikein marmori, sametti, kulta-fani, jota on viime aikoina nähty paljon ainakin blogimaailmassa. Rouhea pellava ja betoni ovat paljon enemmän oma juttuni. Tähän päälle vielä ripaus rokkia erilaisilla kuvilla ja julisteilla, niin upea ja omannäköinen kyllä tulee!

Jotexin Instagram-kisa on muuten vielä kovaa vauhtia käynnissä ja osallistumisaikaa sunnuntaihin saakka! Kisassa on mahdollista voittaa 200€, 100€ tai 75 euron lahjakortti Jotex.fi verkkokauppaan. Niillä saa jo vaikka mitä ihanaa ja uutta kotiin. Sinun tarvitsee vain lisätä kuva oman kotisi suosikkikohdasta omalle Instagram-tilillesi sekä lisätä kuvaan hashtag #jotexstylechallange sekä seuraa @jotexfi tiliä. Oman kotini suosikkikohta on tällä hetkellä sänky, nämä ihanat POM-pussilakanat sekä erilaiset muhkeat koristetyynyt Jotexilta. Tässä suosikkikohdassa ajattelinkin viettää suuren osan tulevasta pääsiäislomasta!

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Hyvät väri valinnat! Mä haaveilen myös valkoisesta/vaaleasta lattiasta mutta suunnitelmissa on vaihtaa asuntoa lähivuosina ja nykyisessä pari vuotta vanha parkettilattia niin sitä ei kehtaa käydä repimään/sävyttämään uusiksi. Liian kallista ja työlästä.
  Asiaan. Mainitsit viherkasvit-plantagenissa on tänään yömyynnit ja mm.kaikki viherkasvit -40%. Mä meinasin mennä Itäväylän myymälään heti klo18, jos löytäisin pitkään haaveilemani peikonlehden??
  Ihanaa pääsiäistä ja hieno juttu että asunto alkaa oleen siinä kuosissa että pääset sisustamaan??✌???

  • Kira Kosonen

   ONKO!!!!! Kiitos vinkistä!!!!! <3 <3 <3 Hyvä Iina :D

   • Iina

    Ole hyvä! ;) Mä löysin peikonlehden-ei ollut isoja enää jäljellä,mutta toivottavasti saan tuosta pienestä ison kasvatettua.. I try my best!
    Toivottavasti sinäkin löysit uusia kasveja jos kävit shoppailemassa!