CATEGORIES
10.4.2017

JOTEX SISTER STYLE CHALLENGE

HOME

*Kaupallinen yhteistyö: Jotex

Petivaatteet, helmalakana, koristetyynyt, verhot, verhotanko

sekä koriste-esineet kaikki Jotexilta

 

Remontti alkaa olemaan viimeistelyjä (sekä valtavaa romumäärää) lukuunottamatta pian maaliviivalla ja pääsen vihdoin sisustuspuuhiin! Makuuhuone valmistui tosiaan ensimmäisenä vaateekaappien ohella, mutta se on ammottanut tässä hetken tyhjyyttään, koska halusin stailata sen kokonaan uudelleen. Myin mm. vanhat yöpöydät, sängynpäädyn sekä maton eteenpäin jo ennen remonttia. Makuuhuoneen uudelleen sisustaminen starttaa nyt siis ihan alusta ja mikäs hauskempi tapa sen toteutukseen, kuin pieni siskohaaste Jotexin kanssa! 

Minä ja siskoni Hanna olemme aina olleet tyyliltämme hyvin erilaisia. Itse edustan ennemmän rentoa boheemista maailmaa, kun taas siskoni vannoo enemmän klassikoiden nimeen. Tämä on näkynyt molempien blogeissa vahvasti vaatetyyliemme myötä, mutta eroavaisuus on huomattavissa selvästi myös sisustuspuolella saakka. Tästä syystä oli mielenkiintoista ja hauskaa lähteä toteuttamaan tätä Jotexin haastetta, jossa saimme molemmat päivittää makuuhuoneidemme ilmettä oman tyylimme mukaisesti. Aika erilaiset lopputulokset meillä tosiaan tulikin, vaikka oma makuuhuoneprojektini onkin vielä ihan vaiheessa siskooni verrattuna. 

Etsin tällä hetkellä makuuhuoneeseen todella rauhaisaa, valoisaa sekä rentoa ilmettä, joten lakanoiden valinta oli helppo. Halusin uudet vitivalkoiset lakanat jollain persoonallisella tvistillä, jonka vuoksi POM-lakanasetti pomppasi heti esille. Lakanoiden materiaalia on 100% puuvilla oleva perkaali, joka tuntuu ihanan sileältä, viileältä sekä ylelliseltä iholla. Pienet hapsut tuovat kuitenkin lakanoihin kivasti sellaista rentoa boheemista ilmettä, jota myös kaipasin. Pussilakanasetin lisäksi halusin sänkyyn vähän eloa erilaisilla koristetyynyillä, joista etenkin tämä Maldina Kryss-tyyny on tämä hetken suosikkini. Koko sängyn ilmeen viimeistelee vielä ihana puuvillaa oleva Hedda-helmalakana.

Petivaatteiden ja tyynyjen lisäksi makuuhuoneessa uutta ovat nämä ihanan kevyet, valoisat sekä rennot Hedda-puuvillaverhot, Elin-verhotanko sekä ikkunalaudalla olevat koriste-esineet. Tämä Ananas-säilytyspurkki oli muuten ainoa yhteinen sisustuselementti joka meiltä molemmilta siskoilta löytyi lopputuloksesta, vaikka tosin eri värissä. 

Minulla on vielä tästä vähän matkaa makuuhuoneen lopulliseen ilmeeseen, mutta mieletön peruspohja on nyt ainakin tehty! Tähän vielä muutama yöpöytä, lamput, matto sekä sängynpääty täydentämään huonetta. Kateellisena kyllä ihastelin siskoni valmista makuuhuonetta, joka sai myös ihanaa uutta ilmettä tämän haasteen myötä. Siskon lopputuloksen pääset kurkkaamaan tästä. 

KILPAILU

Lopuksi minun on ilo esitellä teille kilpailu, jossa teillä on mahdollisuus voittaa 200€, 100€ tai 75 euron arvoinen lahjakortti Jotex.fi verkkokauppaan! Kilpailu käydään Instagramissa. Sinun täytyy vaan ottaa kuva jostain kotisi suosikki yksityiskohdasta, lisätä se omalle Instagram-tilillesi hashtagilla #jotexstylechallenge sekä seuraa @jotex.fi Instagram-tiliä ja olet mukana kisassa. Kilpailu päättyy 16.4. klo 21.00, joten teillä on tosiaan tämä viikko aikaa osallistua. Onnea kilpailuun!

9 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Jade

  Ihana koti ja aivan sinulle sopiva tyyli ?
  Minun piti kysyä jo postauksen aikoihin, mistä tuo ihana iso ruukku sängyn vieressä on? En ainakaan jotexilta löytänyt… Kaunis kiitos vastauksesta jo etukäteen ?

 • Suvi

  Hei onkohan arvonta jo suoritettu?

  • Kira Kosonen

   Moikka! Kyllä on ja voittajille ilmoitettu Instagramin Direct Messagen kautta :)

 • Sanna

  Moi, aivan mahtava kilpailu näin muuton kynnyksellä. Pitääkö ig-tili olla julkinen osallistuakseen kilpailuun?

  • Kira Kosonen

   Moikka! Pitää valitettavasti olla, jotta kisakuvan pääsee näkemään :)

 • Suvi

  Moi, mulla on ruokapöydän tuolien hankinta työn alla. Ihastelin sun tuoleja snapchatissä, saako kysyä, mistä olet hankkinut ne? :)

  • Kira Kosonen

   Ellokselta molemmat se musta sekä nahkainen! Tosin se nahkainen taidettiin myydä jo loppuun (kaveri kiinnostui kans), mutta mustia on vielä!

 • Have an Ice Day

  Tyylinne ovat tosiaan ihan erilaiset ja se on vain hyvä juttu. Muistan kun sulla oli kuvia missä istuit siskosi partsilla tähtipeitteiden ympäröimänä ja joku kommentoikin, että yllättyi että Gant tähdet kuuluvatkin kotiisi. Teki jo heti mieli vastata kommentoijalle “Ei todellakaan ole Kiran kotoa” :)

  • Kira Kosonen

   HAHAHAHA :D Ei mitään tähtipeittoja vastaan, mutta ei tosiaan mene ihan yks yhteen oman makumaailmani kanssa! ;) Oma asunto tulee tämän uudistamisen myötä kuvastamaan minua ja tyyliäni sitten selkeämmin ja kaikki se “rokki ja boheemisuus” pääsee esille.