CATEGORIES
8.4.2017

JULISTETAULU VINKIT

HOME

Pictures from my Pinterest HERE, The Poster Club & Society6

Iltojeni lempipuuhaa on ollut viime aikoina erilaisten julistetaulujen etsiminen kotiin! Todella monille Desenio on varmasti tuttu ja turvallinen paikka hankkia vastaavia tauluja, ja meidänkin toimiston seiniä koristaa lukuisat Desenion julisteet. Nyt haluan kuitenkin haalia vähän enemmän myös sellaisia kuvia, jotka eivät ihan kaikissa kodeissa tule vastaan ja siksi olenkin yrittänyt löytää vähän uudenlaisia paikkoja ostaa sisustusjulisteita sekä -kuvia.

Vastaani tuli sattumalta sisustusuunnitelija ystäväni Parhaat julistekaupat Top5 artikkeli facebookissa ja jäin pläräämään vinkkejä tuntikausiksi. Koska sain näistä Lauran suosituksista niin paljon apua ja inspiraatiota koko tauluprojektiin, niin halusin nyt ehdottomasti jakaa artikkelin ja kaikki sen suositellut sivustot myös teidänkin kanssa! Suuntaa siis seuraaville sivuille jos kotisi kaipaa pientä päivitystä taulujen suhteen. Varsinkin The Poster Clubista sekä Society6 sivustoilta löysin kasapäin kaikkia ihania tauluja kotiin. Näiltä sivustoilta sain myös inspiraatiota kuvata tuollaisia vanhanaikaisia sekä mustavalkoisia kuvia myös itse koristamaan uuden asunnon seiniä...

//Some amazing sites to find cool posters for your house! Thanks to Laura.//

THE POSTER CLUB

SOCIETY6

STILLEBEN

FINFORM

OLKKARI

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Netta

    Suosittelen kurkkaamaan myös Tukholman Fotografiska-museon verkkokaupan. Siellä on nimittäin todella upeita julisteita myynnissä aiemmista näyttelyistä, muotiaiheiset julisteet ja potretit ovat omia lemppareitani. Omaankin asuntooni olen tuolta löytänyt seinille koristusta. :)

    • Kira Kosonen

      Hei kiitos huippuvinkistä! :) <3