CATEGORIES
5.3.2017

UUDET VAATEKAAPIT – VIDEO

HOME

*Kaupallinen yhteistyö: IKEA

Uusi upea itse suunniteltu IKEA PAX-kaappikokonaisuus on nyt paikoillaan ja pääsin vihdoin purkamaan makuuhuoneen lattialla olleita IKEA kasseja uuteen kaappiin! Ihan mieletön fiilis saada kaikki vihdoin paikoilleen ja järjestykseen. Olen lopputulokseen kyllä ihan älyttömän tyytyväinen! Kokonaisuuden esittelyn ja valitsemani säilytysratkaisut näet postauksessa olevasta videosta.

Kuvista huomaa taas paremmin, miten huikean efektin esimerkiksi IKEA peitelevyt tekivät kaappeihin (kaappien yläpuolella), koska nyt kaappi ei ole pelkästään iso möhkäle makuuhuoneessa, vaan se sulautuu täydellisesti kokonaisuuteen. Silmä kyllä lepää nyt tässä valon ja raikkauden määrässä. Vanhan makuuhuoneen kuvia näet tästä postauksesta, josta huomaa kyllä huoneen mielettömän muutoksen uuden lattian ja kaappien myötä. 

Kaappien rakennukseen meni n. 1,5 työpäivää ja sen hoiti IKEA palveluntarjoaja Kokodiili. Ihan äärimmäisen mukavia, taitavia ja kivoja kundeja, joilta homma hoitui super sujuvasti. Tähänkin kokonaisuuteen piti kuitenkin kikkailla näitä peitelevyjä, sähköjä (automaattiset sisävalot) yms., joten oli ehdottomasti parempi antaa ammattilaisten hoitaa homma.

Jos innostuit itsekin päivittämään vaatesäilytys mahdollisuuksiasi, niin IKEA makuuhuoneviikot ovat käynnissä vielä 18.4. asti! Inspiraatiota hommaan löydät myös IKEA nettisivuilta täältä.

 

#IKEAmakuuhuoneviikot

#IHANAAOLLAKOTONA

 

P.S Tein tänne blogin Lifestyle puolelle nyt oman HOME sivulehden, jonka alta löytää kätevästi kaikki kotiin liittyvät postaukset!

//Absolutely love the new PAX wardrobe set from IKEA! It's going to make my life so much easier for sure. The room is finally coming to gather and now it's time to move on to the living rooms renovation... Endless project, but so worth it!//

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • maria

  Todella kauniit ovat, suunnittelen samanmoisia itselle uuteen tulevaan kotiin! Kuinka leveä kokonaisuus tämä on? Kuinka leveä yksi ovi aina on? Ihanan raikas kokonaisuus!

  • Kira Kosonen

   Ihan standari IKEA mitat! Kävi vaan tuuri, että ovia mahtui juuri täydellisesti 4 tuohon makuuhuoneeseen. Suosittelen ottamaan mitat tilasta johon kaapit tulevat ja käymään IKEA:n kaappipisteellä. Siellä he pystyvät todella hyvin suunnittelemaan kanssasi yhdessä millainen kokonaisuus tilaan kannattaa toteuttaa :)

 • Iina

  Ihana ihana ihana!!! Valkoinen täydellinen!!!
  Tuli hyvä fiilis sun puolesta?

 • Katja

  Ihana tuo sun äänensävysi?? Tulee itellekin hyvä mieli kun sun tyytyväisyys/fiiliksissä oleminen kuuluu niin selvästi ? Ja voi vitsit miten upea kaapisto??

  • Kira Kosonen

   Voi miten ihana kuulla! :) Olen kyllä aivan super fiiliksissä uudistuksista! Kiva, että se näkyy ja kuuluu :) <3

 • Johanna

  Näyttää upealta! Itsellä on sama prokkis edessä, eli vaatekaapit plus lattian uusiminen. Huomio kuitenkin kiinnittyi myös upeaan sänkyyn joka sointuu hyvin makuhuoneen sävyihin, mahtaako sekin olla ikeasta? :)

  • Kira Kosonen

   Moikka! Sänky on joku ihan ikivanha isovanhemmiltani joskus saatu, mutta maailman mukavin!! Siinä ei ole nyt mitään lakanoita/peitteitä kun remppa vielä kesken, joten sävy tulee ihan vaan perus patjasta.

   • Johanna

    Hahha katsoin ensin että sängyssä on vaalean puun värinen runko, mutta se olikin patja! ?

    • Kira Kosonen

     HAHA mä mietinkin vähän, että mitä ihmettä :D

 • Hello

  Näyttää tosi kivalta! Voi kun olis itelläkin samanlainen vaatekaappi ja järkestys, Ihania vaatteita :-)

  • Kira Kosonen

   No ei tämä järjestys varmaan ihan tälläisenä pysy varsinkin, kun isken vielä loput vaatteet sekaan! :D

 • Ida

  Heippa! Näyttääpä upeelta ja tosi raikkaalta, ah <3 Pakko kysyä, että asutteko poikaystäväsi kanssa vielä erikseen, kun joskus mainitsit ravaavasi kahden kodin väliä. Itellä ainakin menee niin, että kaappitila riittää just ja just omille vaatteille, mutta sit kun pitää kröhöm "luovuttaa" poikaystävällekin hyllyä ja tankoa, niin heipat vaan kaikelle kauniille järjestykselle :D

  • Kira Kosonen

   Moikka! Joo kyllä molemmilla on vielä omat omistusasunnot, eikä ainakaan vielä tarkoitusta myydä, vaikka vietetäänkin 99% ajasta yhdessä :)