CATEGORIES
23.2.2017

KIILTÄVÄ VALKOINEN LATTIA: KARELIA SAARNI STORY 138 SHINY WHITE

HOME

Melkein kahden kuukauden etsintöjen ja stressaamisen jälkeen löysin VIHDOIN unelmieni lattian! Täydellinen valkoinen kiiltävä lattia löytyi lopulta remppakundini suosituksesta *Kalevankadun RTV:n valikoimasta ja se on nimeltään Karelia Saarni Story 138 Shiny White. Lattia on kaikkea ja enemmän, mitä olin toivonut ja etsinyt. Kirkkaan valkoinen, hieman kiiltävä sekä jatkuva lankkumainen efekti. Jos katsoo unelmieni lattian moodboard kuvaa tässä postauksessa, niin voisi sanoa, että aika nappiin nyt meni! Olen tästä löydöstä ihan suunnattoman iloinen ja helpottunut. Kannatti odottaa sitä oikeaa. 

Lattia on tosiaan saarni parkettia (89€/m²), joten mistään pienestä investoinnista ei ole kyse. Olin alunperin budjetoinut remonttiini uuden laminaattilattian, mutta en vaan yksinkertaisesti löytänyt sellaista, joka olisi vastannut toiveitani. Löysin kyllä kivoja vitivalkoisia laminaatteja, mutta jotenkin kaipasin lattiaan eniten juuri tuota jatkuvaa lankkumaista efektiä, mitä en yhdestäkään laminaattilattiasta sitten löytänyt. Tämän lattian nähtyäni ei ollut enää mahdollisuutta katsoa minnekään muualle. Olin rakastunut.

Budjettini ylittyi koko rempassa nyt yli tuplasti, mutta uskon sen olevan täysin sen arvoista. Lattiasta tuli myös muita lisäkuluja, kuten ovien hiominen (ovet ei mahdu kiinni lattian paksuuden vuoksi) sekä listojen totaali uusiminen. Noh, tämän kaiken myötä asunnon arvo nousee varmasti rutkasti ja lattiavalinta on sellainen, joka ihastuttaa varmasti jotain muutakin jos ryhdymme joskus myyntipuuhiin. Ainakin minua se ilahduttaa nyt jo ihan käsittämättömän paljon, vaikka se on ehditty asentamaan vasta makuuhuoneeseen. Ja onhan parketti aina parketti! En malta odottaa millaisen valoefektin lattia saa koko kämpässä vielä aikaiseksi. Tekee mieli hyppiä siinä tasajalkaa, mutta hyppimisen sijaan tepastelen lattialla vaan varovaisesti pehmokengilläni. 

Erityiskiitos vielä RTV:n väelle nopeasta ja kätevästä toiminnasta lattian tilauksen suhteen! Lattia saapui Ruotsista Suomeen neljässä arkipäivässä, joka mahdollisti mm. sen, että uudet vaatekaapit päästään nyt rakentamaan aikataulun puitteissa uuden lattian päälle. Isoja erävoittoja remontin suhteen nyt vihdoin siis täällä! Jee!

*Lattiasta saatu alennus näkyvyyttä vastaan

//I finally found my dream floor!! It's from RTV and it's called Karelia Ash Story 138 Shiny White. It's just simply perfect and everything I was looking for! This makes me insanely happy. Can't wait to see the result when the whole apartment is done.//

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • katri

  Moikka! Ihailen päivä toisensa jälkeen tätä sun kämpän parkettia <3 Itelläni tällä hetkellä tumma parketti maalattuna valkoisella betoluxilla, mutta maali ei kestä ja edessä on uuden parketin vaihto. Asennettiinko asuntoosi uusi parketti vanhan laminaatin päälle vai otettiinko vanha pois? Kiinnostaisi tietää että onko mahdollisuutta oikoa mutkia…. :D

 • Kaisa

  Tosi kaunis lattia, juuri saman henkistä kiiltävän valkoista lattiaa olen itsekin haeskellut. Onko pinta peittomaalattu, vai näkyykö puun kuviot kuinka selvästi? Kuvasta ei kovin hyvin näy tämä. Karelian omilla sivuilla pinta näyttää kirjavammalta.

  • Kira Kosonen

   Ei ole täysin peittomaalattu! Puun kuvio näkyy kevyen kauniisti, mutta kiiltävän pinnan vuoksi sitä on vaikea taltioida kuviin. :) Olen ollut tähän lattiaan ERITTÄIN tyytyväinen, joten en voi mitään muuta kuin suositella. Pysyy pintansa ansiosta vielä todella helposti puhtaana. Tähän panostaisin koska vaan uudestaan. On koko asunnon kruunu <3

 • Have an Ice Day

  Näyttää tosi kauniilta. Onneksi lattia mahtui patterin alle :)

  • Kira Kosonen

   No sanoppa muuta!!! :D Siinä kohtaa olikin jännät paikat. Olisi ollut ihan kauhee duuni…

 • Iina

  Näyttää niiiiiiiiin ihanalle❤❤❤ Täydellinen!!!

 • Jenna

  Eli onko tuo 89€ normaalihintainen vai alennettu hinta jonka sait?

  • Kira Kosonen

   Tuo on normaalihinta!

 • Haidi

  Mä en kestä miten ihana toi lattia on! Niin valoisa ja siis uudet listathan on aina kiva lisä ;) mulla ovet mahtuu melkein liikkumaan normisti. Parista kohdasta vähän junnaa -.- argh!

 • Tiina

  Miten käy keittiönlattian? ;)

  • Kira Kosonen

   Vaihtoon menee se maalilattia :D Ei pysynyt edes viikkoa hyvän näköisenä!