CATEGORIES
17.2.2017

PAX-VAATEKAAPPIEN SUUNNITTELU

HOME

*Kaupallinen yhteistyö: IKEA

Makuuhuone projekti jatkuu. Tällä hetkellä tilanne on se, että makuuhuoneen seinät on maalattu, vanha laminaatti revitty pois ja uusi lattia asennetaan heti, kun se saapuu vaan Suomeen. Löysin vihdoin täydellisen lattian, josta tulossa vielä oma postauksensa! Ei ollut kyllä mikään halvin vaihtoehto (parketilla mennään), mutta uskon satsauksen maksavan itsensä vielä takaisin.

Heti kun lattia on saatu paikoilleen, niin makuuhuoneeseen rakennetaan uudet IKEA PAX-vaatekaapit, jotka kävin suunnittelemassa IKEA ammattilaisten kanssa! IKEA tarjoaa nimittäin upean Avaimet käteen -palvelun, johon sisältyy kaappien suunnitteluprosessi IKEA tavarataloissa, kaappien poiminta ja kuljetus kotiin sekä vielä asennus! Avaimet käteen -palvelua hyödyntämällä on myös mahdollista sopia pienimmästä maksueristä. IKEA palveluntarjoajat pystyvät myös hoitamaan vanhojen kaappien purun sekä kierrätyksen. Kaiken saa siis yhdessä paketissa! Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin mennä paikan päälle ja kertoa mitä haluat. Tai itseasiassa PAX-vaatekaappien suunnitteluohjelma löytyy myös IKEA nettisivuilta täältä, mutta itse koin paljon helpommaksi hyödyntää ammattilaisten apua. Oli nimittäin supervaikeata päättää kuinka monta laatikkoa tulee mihinkin, onko ne ritilöitä, umpinaisia, lasilokeroita jne. Yhden asian tiesin varmasti ja se oli se, että tarvitsin todella paljon roikkumistilaa vaatteille ja sitä nyt sain! Kaappien pinnoiksi valitsin yllättäen valkoiset kehykset, valkoista lasia sekä peililasia. En malta kyllä odottaa lopputulosta.

Suunnitteluprosessi oli ammattilaisten avulla todella kätevää ja helppoa. He osasivat neuvoa, miten paljon kannattaa jättää tilaa mihinkin kohtaan, mitä vaihtoehtoja hyödyntää ja mitä muuta kannattaa ottaa huomioon. Suunnitteluohjelmaa käyttäessä näki myös heti kaappien kustannuksien rakenteen ja sen avulla pystyi tekemään myös valintoja omaan budjettiin sopien. Kun olimme valmiita, niin sain kaappien luonnoksista vielä paperiversiot ja asennusohjeet mukaan, jotka näyttää tarvittaessa kaappien asentajille. Se oli omalta osaltani siitä. Sen jälkeen piti vaan sopia vanhojen kaappien purkupäivä IKEA palveluntarjoajien kanssa. Kaapit purettiin ihan muutamassa tunnissa sillä välin, kun itse söin aamupalaa ja luin sähköposteja keittiössä. Ihan parasta. Nyt vaan tosiaan odottelen uutta lattiaa, jotta voidaan sopia uusien kaappien asennuspäivä myös lukkoon! 

Lisää inspiraatiota makuuhuoneprojekteihin löydät täältä sekä paikan päältä IKEA tavarataloista. IKEA makuuhuoneviikot ovat nimittäin nyt käynnissä ja jatkuvat 18.4. asti!

#Ihanaaollakotona

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Sari

    Nyt kuullostaa just sellaiselta, mitä itsekin tarvitsen. Toi palveluhan on ihan loistava :D En tiennytkään kaiken olevan noin helppoa tuon palvelun myötä.