CATEGORIES
15.1.2017

KEITTIÖN UUDISTUKSIA

HOME

*Kaupallinen yhteistyö: IKEA

DOCKSTA pöytä

NORRARYD tuoli 

IKEA PS 2012 tuoli 

RANARP kattovalaisin

BONDIS seinäkello

VÅRGYLLEN tyynynpäällinen

IKEA valikoimaa myös; hedelmäkulho, kynttiläjalat, 

kynttiläkoriste, kaktus, kukkaruukku sekä taulut.

 

Kuten kerroin teille kotiprojektini starttivideossa, uudistan nyt lähes kaikki kotini osa-alueet! Remontti alkaa täällä toivottavasti ihan muutaman viikon sisällä (täytyy vaan löytää vielä täydellinen valkoinen lattialaminaatti), mutta olen jo aloittanut vanhojen kalusteiden jälleenmyynnin sekä muutamien uusien hankintojen tekemisen. Yhtenä tavoitteena minulla on päivittää nyt myös keittiö paljon raikkaammaksi ja avarammaksi, jotta ruokavideoiden sekä -postauksien tekeminen helpottuisi. Haluan tehdä niitä paljon enemmän tämän tulevan vuoden aikana!

Päätin päivittää aluksi keittiöni ruokailuryhmän, johon inspiraatio syntyi Eveliinan ja tämän IKEA keittiön myötä. Modernia selkeyttä, juuri sitä mitä haluan nyt keittiölleni! Jos keittiöremontti olisi minulla ajankohtainen, niin tämä keittiö olisi kyllä ehdoton voittaja. Mustaa, valkoista, betonia sekä ripaus puuta ja viherkasveja. Täydellistä. 

Olin aluksi aika skeptinen pyöreän pöydän hankinnasta keittiöön, koska tila ei ole hirmuisen suuri, mutta juuri tällä ratkaisulla keittiö saikin ihan älyttömän paljon sitä lisätilaa ja avaruutta, jota hain! Ruokailuryhmä sai vielä vähän lisäilmettä yhdestä erilaisesta tuolista. Vastaavia ratkaisuja ja muita ihania ideoita ruokailutilojen päivittämiseen löydät tästä.

Olen kyllä älyttömän tyytyväinen näihin valintoihin, enkä malta odottaa miltä tämä uusi ruokailuryhmä näyttää valkoisia pintoja vasten! Suunnitelmissa on myös joko päällystää/maalata keittiön puinen työtaso tai kokonaan vaihtaa se. Löysin vaihtoakin ajatellen todella edullisia ratkaisuja IKEA -keittiötaso valikoimasta täältä. Jos päädyn tason vaihtamiseen, niin kivisen väliseinän vuoksi valitsen varmaankin perinteisen valkoisen sekä kiiltopintaisen tason.

Heti kun kaikki pinnat ovat valmiita, niin jatkan kyllä keittiön somistamista! Haluan nimittäin keittiöön ehdottomasti vielä vehreyttä lisää esimerkiksi jonkinlaisen yrttiseinän muodossa. Yhtenä ideana on myös lisätä paljon tauluja seinille, joissa olisi omia ruokakuviani! Vähän sellaista oman käden jälkeä myös keittiöön. Minusta se voisi olla aika hauska idea. 

Jos sinulla on myös toiveena päivittää keittiön ilmettä (joko kokonaan tai kalustein), niin IKEA keittiöviikot ovat nyt käynnissä 14.2. saakka! Vaikka keittiön täysivaltainen remontti ei ole omalla kohdallani edes ajankohtaista, niin kaikki nämä upeat keittiöuutuudet sekä kätevä avaimet käteen -palvelu sai minutkin kyllä miettimään sitäkin vaihtoehtoa pidempään. Nälkä selvästi kasvaa syödessä.

Lisäinspiraatiota keittiön uudistukseen löydät myös kätevästi Instagramista hashtagin #IKEAkeittiöviikot alta. 

13 comments

Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

 • Emmi

  Oon miettinyt tuon Ikean Docksta -pöydän ostamista. Onko miten kestänyt käyttöä vai onko tullut helposti jälkiä/kulumaa? :)

  • Kira Kosonen

   Moikka! Ei oo tullut mitään jälkiä tai kulumia, mutta pöytä on omasta mielestäni vähän epävakaa.. Voi olla, että olen koonnut sen huolimattomasti tai jotain, mutta ei ole minusta ihan sieltä vankimmasta päästä!

 • Laura

  Näyttää hyvältä. :) Meillä on valkoinen korkeakiilto ruokapöytä (80cmx80cm) olen miettinyt pyöreää pöytää tai lasista jossa metalliset jalat. Ne voisi sitten maalata minkä väriseksi haluaa :)

  • Kira Kosonen

   Itsekin alkanut himoitsemaan nyt vanhaa ja “kulutettua” aitoa puupöytää :D ihme mielitekoja tulee koko ajan projektin edetessä!

 • aino

  Vaihdoit Artekit Ikean muoviin??

  • Sari

   Ihan hyvä päätös Kira. Jotenkin tuntuu, että koskaan ei saisi vaihtaa mitään pois, jos se on suomalaista muotoilua (varsinkin Artekia), olkoot kuinka tylsää tai persoonatonta tahansa. Ymmärrän hyvin, että alkaa kyllästyttämään samojen tavaroiden katselu vuodesta toiseen.
   Ikea tuo hyvää vaihtelua ja virkistystä arkeen, koska niiden hinnat ei päätä huimaa. Hinta/laatu suhde on todella kohdallaan Ikeassa.
   Kiva kuitenkin, että vanha setti meni kiertoon siskollesi :D

   • Kira Kosonen

    Joo aikansa kutakin, vaikka upea setti olikin! Sisko saa siitä varmasti enemmän iloa kuin minä tällä hetkellä <3

  • Kira Kosonen

   Setti on isovanhempieni ikivanha ja aika huonossa kunnossa läheltä katsottuna :) nyt setti meni eteenpäin pikkusiskolleni ja katsotaan jos hän saisi siihen vähän uutta eloa!

 • aino

  Vaihdoit Artekit Ikean muovisiin?? ?

 • Lennu

  Kivalta näyttää! Meilläkin on pyöreä pöytä johon ollaan kovasti tykästytty, tuo nimenomaan avaruutta!
  Miksi laminaatti hakusessa, kustannussyistäkö? Itse en enää parketista luopuisi tai toki kunnon lankkulattia kelpaisi..

  • Kira Kosonen

   Joo täysin kustannussyistä! Muuten laittaisin varmaan lankkulattian, jonka maalaisin valkoiseksi :)

 • Iina

  Hyvältä näyttää! Mä tilasin edelliseen kämppään netraudasta pergon laminaatin. siellä oli edullisin hinta. Haluttiin kestävä lattia (lapset!) joka ei naarmuunnu. . Hankittiin eri valmistajilta mallipaloja ja testattiin niiden naarmuuntumisen sietokykyä? Pergon laminaatti valikoitui titanx pinnoitteensa vuoksi,joka kesti parhaiten meidän testauksessa. Olisin halunnut alunperin ihan vitivalkoisen lattian mutta sitten pergolta löytyi valkoinen silver tammi laminaatti. Oli kyllä tosi magee,varsinkin kun lattia oli valmis.
  Kivaa sunnuntaita!
  Ps.
  Netraudassa näytti olevan kuunloppuun asti pergon laminaatteja tarjouksessa;)

  • Kira Kosonen

   Hei super kiitos vinkistä!!