CATEGORIES
30.1.2018

KOTONA ON HYVÄ

HOME

Olen aina ollut todella mukavuudenhaluinen ja kotikeskeinen ihminen. Saan niin paljon nautintoa siitä, että voin olla vaan rauhassa kotona. Tämä johtuu varmasti myös siitä, että olen töiden puolesta aina niin paljon menossa, mutta viimeaikoina on koti ollut jotenkin erityisen hyvä paikka olla. Olen myös yllättynyt miten hyvin olenkaan viihtynyt myös yksin kotona nyt nämä viime kuukaudet. Aluksi oli hirveä tarve suunnitella kaikille viikonlopuille jotain tekemistä, etten vaan olisi viikonloppuiltoja yksin kotona, mutta nyt oikeastaan nautin siitä jos viikonlopuille ei ole mitään erikoista ohjelmaa. Oli ihanaa esimerkiksi viime lauantaina huomata, etten olisi ollut missään muualla mieluummin kuin yksin kotona. Se oli jotenkin todella hyvä hetki.

BIK BOK Jumpsuit

UNIGLO Beanie

ADIDAS Shoes

Kotona viihtymistä siivittää myös käsittämätön mielihyvä siitä, että kodin uudistus projekti alkaa häämöttelemään vihdoin viimeisiä! Muistatko mistä lähdettiin? Katso tämä video asunnostani ennen remonttia. Olen tehnyt niin paljon asuntoni eteen ja nyt se kaikki jotenkin vasta konkretisoituu. Monesti istun vaan keskellä kämppää ja huokailen. Niin hyvältä tämä kaikki vaan tuntuu. Heti kun saan vielä taulut seinille ja muutaman muun jutun hankittua, niin kuvaan tänne kunnollisen asuntoesittely videon. Saa vähän paremman kokonaiskuvan siitä kuinka iso muutos täällä onkaan tapahtunut vuoden aikana.

P.S Onko Onepiece mania vielä liian tuoreessa muistissa? Tämä Bik Bokin samettinen kokopuku vei ainakin oman hygge-sydämeni. Se sopii ainakin täydellisesti oloasukokoelmaani, jota varten minulla on ihan oma pieni kaapisto kotona. Jokaisen kotihiiren unelma, haha.

Pictures by Hanna Väyrynen

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Annemarie

    Moikka! Aivan ihana tuoli 😍 mistä olet löytänyt sen?

    • Kira Kosonen

      Se on Mariposa Iceland tuoli ja löysin sen Vantaan Cobellosta!! :)