CATEGORIES
25.1.2018

SPA-KAAPPI

HOME

Toinen isompi hankinta kotona on tämä metallikaappi, johon ihastuin Plootun sivuilla! Plootulla on myös aivan ihana sisustusliike/kahvila Iso Roban ja Fredan kulmassa, joka kannattaa käydä kurkkamassa jos oma sisustustyylini iskee. Löytäisin sieltä vaikka mitä kivaa kotiin.

Kaappi on A&A Design käsialaa ja halusin sen vierashuoneeseen lakanakaapiksi. Sain myös ennen joulua LuinSpalta (kenen kanssa olin Levillä) ihanan joulupaketin kotiin ja heidän tuotteensa sopivat kaappiin myös aivan täydellisesti. Nyt siitä tulikin oma ihana spa-kaappi! Pieni pala viiden tähden luksusta kotona. Saan kaapin järjestyksestä ja ulkonäöstä jotenkin niin paljon mielenrauhaa, että pidän sen ovia lähes koko ajan auki, haha.

A&A Design Cassias metallikaappi

LuinSpa pyyhkeet ja kylpytuotteet 

Balmuir kylpytakki, lakanat ja pyyhkeet

Siivottu ja raivattu vierashuone pääsee tänään vihdoin käyttöön, sillä ranskalainen serkkuni tulee tänne pitkäksi viikonlopuksi kylään! Hän majoittuu aluksi minun luonani, mutta siirtyy sitten ystäviensä kanssa Airbnb asuntoon keskustaan. Suunnitelmissa on tänään illalla syödä vaan rento perhedinneri siskoni luona ja sitten viikonloppuna näyttää vähän enemmän paikkoja hänelle ja hänen ystävilleen. Serkkuni on toki käynyt täällä lukuisia kertoja, mutta hänen ystävänsä näkevät nyt Helsingin ensimmäistä kertaa. Aika kivaan keliin pääsevät ainakin heh heh. 

Tapahtuuko kaupungissa mitään erikoista tänä viikonloppuna, josta meidän olisi hyvä tietää? Suunnitelmissa on muuten vaan pyöriä keskustassa  ja eri ravintoloissa sekä käydä ainakin Löylyssä ja ehkä Kuusijärvellä sunnuntaina. 

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*