CATEGORIES
16.1.2018

KAUNIITA SISUSTUSLEHTIÄ

HOME

Päivän annos sommiteltuja blogikuvia olkaa hyvä! No ei on tässä joku pointti sentään. Tässä kotia laittaessa olen selannut lukemattomat illat Pinterestiä sekä sisustussivuja ja huomannut miten IHANALTA kauniit sistuslehdet näyttävät sohvapöydällä, yöpydällä tai ihan vaan lehtikorissa. Itse olen ainakin jo vähän kyllästynyt kaikkiin koristeellisiin Chanel-kirjoihin sohvapöydällä, joten halusin löytää omaan kotiin vähän jotain muuta. Aloinkin sitten etsimään kauniita sisustuslehtiä kaupoista, mutta aika huonolla menestyksellä ennen kuin sain muutamalta ystävältä vinkin NIDE kirjakaupasta.

ACNE Knitwear

GINA TRICOT Jeans

DOLCE & GABBANA Boots

NIDE kirjakauppa sijaitsee Helsingissä Fredrikinkadulla ja myy laajan kirjavalikoiman lisäksi upeita lehtiä, taiteesta designiin ja muodista ruokaan. Aivan ihania juttuja, joita jää selailee helposti pitkäksikin aikaa! Lisää tietoa myymälän valikoimasta löydät täältä. Suosittelen siis ehdottomasti piipahtamaan siellä ensi kerralla kun suuntaat kirja/lehtiostoksille. Löysin itse vinon pinon kaikkea ihanaa kotiin, josta osan näet tämän postauksen kuvissa. Nämä lehdet ovat myös todella upeita sisällöltään kauniin ulkokuorensa lisäksi ja varsinkin Kinfolkin Relationships julkaisu saa minulta ison peukun.

Ei minulla muuta tällä kertaa! Tänään on hauska päivä tiedossa sillä suuntaamme Talmaan laskemaan Sara Tikkelin sekä Vitamin Wellin johdolla. Olen ollut mäessä viimeksi Levillä noin 4 vuotta sitten, joten ihan kamalan ruosteessa ei pitäisi olla, mutta katsotaan! Todella hauskaa vaihtelua ainakin tapahtumiin jos ei muuta. Laskutunnelmia Talmasta voi seuraa Instagramin puolella @kira_kosonen (ja varmaan 20 muunkin bloggaajan IG:stä).

Bare with us! ♥

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anriina

  Ihana lepakkotuolin päällinen….saako sellaisia valmiina jostain?

  • Kira Kosonen

   Ostin tämän kokonaisuutena Cobellosta, mutta myydään myös erikseen runkoja ja päällisiä :)

 • Anriina

  Ihana päällinen lepakkotuolissa….saako sellaisia valmiina jostain?

 • Emilia

  Mistä toi ruusuboksi on? Näyttää ihanalta ?